Přidat komentář

ahojik blondy a miso! :a:
moc vas oba po delsi dobe zdravim :k: .... sem vas tu docela dlouho nevidela?!
copak vas trapi? misanek nechce chrupkat? :'zz): :n: tak to je nam lito ... :( musis z toho byt jiste i dost unavena. bych ti klidne pujcila tu nasi sipkovou ruzenku - na par dni, na oddych, lucinka je teda na spani ucineny andel. :c:
dopoledne spinka mezi 10-12tou tak hodinku, po obede mezi 14-16tou taky na hodku. a vecer ji davam do hajan vetsinou ve 20, usina tak do 10ti minutek a to uplne sama, bez meho priceni! chrni jak medosek do pulnoci. :'zz): potom nakojim a pokracuje smele ve sve spankove sieste az do 7-8mi do rana. za posledni vetu me asi budes chtit poslat k sipkum, ale usina a spinka ve sve postylce opravdu uplne sama - a to od 8meho mesice ve svem vlastnim pokojicku. ;)
kazdopadne neber to prosim jako nejakou provokaci - chci ti rozhodne pomoci. ;) co se tyce toho usinani, tak sem musela v urc. obdobi teda byt fakt neustupna a trvat na svem. probehlo par veceru, kdy to na me taky zkousela, ale ja ji nesmela povolit - jinak by to dopadlo spatne. vim, ze je to tezke, kdyz slysis jak tvuj broucek place, ale ver, ze to neni vubec kvuli tomu, ze by ho neco bolelo, ale ze si pouze tvrde prosazuje svoje rozhodnuti. takze zkus par veceru odvazne vydrzet a treba to prinese sve ovoce!!!!! :one:
drzime vam palecky a prejeme jiz brzy klidne a nezlobive noci. :k:
papik!
SHARANE+LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka