Přidat komentář

In reply to by barčezi

Ahojky Barčezko, tak to muselo být teda pěkný překvápko pro tu kamošku.Nevím,jestli je to pravda, třeba na tom něco je, ..dneska už to asi není tak pravděpodobný, když už jsou UZ,ale dřív, když nějaká mamina chtěla moc např. holčičku a chtěla jí tak moc, že si to prostě "vsugerovala", že jí čeká a pak to byl kluk, tak byl strašně zženštilej, prostě se choval jak holka a naopak, když to byla holka a máma toužila po chlapečkovi, byla to taková ta chlapecká holka.. kdo ví, co je na tom pravdy..Nevím,jestli záleží na povaze, ale mamka prý chtěla kluka kvůli taťkovi, ten ho chtěl strašně moc,prý když jsem se narodila a oni mu řekli,že má holčičku, tak řekl hmm holka a šel pryč (což mě mrzí).. no ale chci říct, že pokus dát mi panenku byl doma jednou.Ostříhala jsem jí vlasy a hodila do rohu, hrála jsem si spíš s autama, sbírala jsem do nalepovacího albumu samolepky aut..pořád jsem někde lezla po stromech, co jsem měla zakázaný tak to jsem dělala.. tak kdo ví:)
Každopádně do 13.2,než mi přišly výsledky jsem doufala, že to bude holčička, ted vím,že je to kluk, tak tím žiju..nerada bych,aby to pak byl třeba gay, když už mluvím hodně přehnaně :) a kdyby ta teorie byla správná..
Ale jak říkáš, hlavně, aby bylo miminko zdravý..dneska jdu na UZ k 20tt, tak se moc těším,až toho drobečka zase uvidím:)
Taky se měj moc hezky, papapa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka