Přidat komentář

1. Tobík se narodil 11.2.2008 - 22.27. (4,510 kg a 57cm)
2. Kojíme, do 7 měsíce plně, teď tak 2 - 3x denně
3. Bílý jogurt, přesnidávky, chlebík, rohlíčky, maso, zeleninku, přílohy, kukuřičné křupky, dětské sušenky tu a tam, jinak kolem půl litru čisté vody, na noc kašičku.
4. Kolem 19 hodiny +-
5. V 19.30 - jen uložíme a zavíráme dveře a on usne sám . Učila jsem ho to od jeho 4 měsíců a po měsíci krásně usíná sám.
6. Teď už jednou - hodinu a půl kolem oběda, ale teprve pár dnů.
7. V 10 měsících 10.45 kg a 84 cm
8. Rád si hraje sám, pak posloucháme hudbu, rád poslouchá jak mu říkám básničky a zpívám, blbneme spolu, prohlížíme si knížky, hrajeme si s kostkama, prostě vše možné.
9. Leze, sedá si, stojí a snaží se o první krůčky u čehokoliv. Umí paci paci, ale o mou ruku. Umí mama, tata, baba, dede a dál. Vše hází na podlahu a líbí se mu, jaký to dělá kravál. Je toho tolik. Je velmi zvídavý.
10. Hlídá švagr, mají se moc rádi a já si tu a tam můžu v klidu dojít k zubaři apod. Nejlepší chůva je ale jeho táta - můj manžel. Hlídal sám už když byly malému 3 týdny a já musela na celý den do školy (studovala jsem dálkově vysokou školu). Babička s dědou tu a tam na chalupě, jinak nic moc.
11. Táta se mu věnuje maximálně, umí kolem něho dělat úplně všechno. Ten by ho i kojil, kdyby mohl. Pomáhá i doma, ale hodně pracuje, tak se ho snažím šetřit:-)
12. Chtěli bychom ještě jedno. Dostudovala jsem vysokou, tak na mé předešlé místo určitě už nepůjdu, přestože jsem stále zaměstnaná. V současné době chodím do vzdělávacích kurzů, tak bych časem chtěla pracovat na půl úvazku a najít si chůvu (sama jsem jí v zahraničí byla). Ve 3 letech MŠ.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka