Přidat komentář

1. 19.2.2008 6:20
2. do 6 měs. plně teď hlavně v noci a někdy přes den, když má špatnou náladu anebo nemůže usnout
3. no vzhledem k tomu, že je mu už skoro rok, tak kašě, maso, zeleninu, ovocné přesnídávky i samotné kousky ovoce, rohlík, chleba, sýr, piškoty, kukuř. křupky atd.
4. 19-19.30 hod
5. 20.00 - 20.15
6. tak na půl, někdy 1x denně, někdy ještě 2x denně
7. v 10,5 měs. 7.780 kg, výška nevím cca 76 cm, naposledy ho měřily asi v 7 měs.
8. rád bouchá šuplíkama a dvířkama, věší se na všechno na co dosáhne, z hraček ho nejvíce zabaví míček, hazí ho před sebe a honí ho, nejvíce ho rozesměje, když dělá mamka blbosti, tancuje mu, prdí mu do bříška, jinak se mu moc líbí hra na schovávanou, na honěnou a podobné hry.
9. Ála je rychlolezec, tak že roku asi neutečeme, ale chodí kolem nábytku, natahuje se po kde čem, říká táta, bába, děda, editi(ježiši :s: ), ok a nedávno mi řekl 2x po sobě ham, jednou prý řekl máma ale já u toho nebyla :( . ukazuje jak je velikej, jakou má sílu, tytyty, nenene hlavičkou i ručičkou, teď učíme kde má nos a pusinku.
10. mamina i panímáma hlídají běžně, můj taťka je opavdu hlídací děděče, Ála ho má moc rád, hodně si s ním hraje. Jinak jako miminko byl párkrát s mou kamarádkou na procházce, přes noc zatím nikde jindé sám nespal, protože ještě kojím, tak že nevím jak by to ustál bez prsa a ještě v jiné postýlce.
11. tatínek hlídá když je potřeba, koupe, přebaluje, pomáhá, ale s kočárkem byl všeho všudy 5x, jako rodina toho spolu moc neužijeme, zatím, snad až bude Alešek větší tak spolu budeme víc, výlety, dovolené a tak. v létě se chystáme na první společnou dovolenou, tak snad nám to vyjde.
12. MD mám na dva roky, ale pracuji už teď, nedělám to co před tím, to už s mimi nepůjde, měla jsem práci, kde jsem dělala i 12-14 hodin denně. Hlídat budou babičky, než půjde do školky a to asi v místě bydliště mojí mamky, školku má hned naproti baráku, tak že pohodička.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka