Přidat komentář

1. Honzíkovi je 5 měsíců a 9 dnů. :||):
2. Stále kojíme, včera a dnes dostal prvně mrkvičku, moc mu chutnala a byl nadšený. :a\|: Samozřejmě se potom i řádně napil mlíčka z prsa. :hu:
3. Koupeme v 18 - 18:30 hod., spát jde v 19 hod. a usíná tak okolo 19:30 - 20:00 hodině, někdy je to očistec, ale už se to zlepšuje. :'zz):
4. Přes den spinká jak kdy, v kočáru vydrží i 1,5 hodiny, 2x-3x denně :/;x: .Pokud ho dáváme spinkat do postýlky v období nepříznivého počasí, vydrží 3/4 hod. - hoďku.
5. 29.12., kdy mu byly 4,5 měsíce, vážil 7,25 kg a měřil 64 cm (porodní váha byla 2,99 kg a 47 cm) :cc):
6. Nejraději se koupe. Pokud je u koupání taťka, máme co vytírat, dokáže Honzíka dostat do varu :s:. Rád asistuje své 18. leté ségře při práci na nootebooku .Rád si hraje na dece s hrazdičkou, kterou už přemísťuje a podlézá. Smontovali jsme mu ohrádku, ale mantinely mu nevyhovují, tak je zpět ve volném prostoru. Honzíka rozesmějeme, když s ním tancujeme :dance: , pusinkujeme ho, lochtáme na žebírkách a nožičkách a když děláme jak říká babička " škumprdály" :///: Jinak úsměvy Honzík rozdává na potkání jako každé miminko. :cc):
7. Umí se obrátit z bříška na záda a zpět, válí sudy, takže i deka na zemi je mu malá. :00: Přitahuje se do sedu, v lehátku spíš sedí než leží. Hraje si v poloze na bříšku s hračkama, předává si je z ruky do ruky, samozřejmě vše ochutnává a náramě u toho ječí, pokouší se o plazení, ale zatím jen nožkama, s rukama si neví rady. Z lehátka hází hračky na zem a má z toho legraci, křičí jako pavián, žvatlá, stále se něčemu diví.Jasně že ví, jakým pláčem nás přivolá k postýlce.

Tak to je náš Honzík, je s ním legrace a den je v jeho přítomnosti krásný, ale strašně to utíká, což mě moc netěší. :( :)
Přeji vám všem moc krásných chvilek strávených s vašemi ratolestmi. Pa Dana :e): :!k: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky