Přidat komentář

no, určitě je důležitý si nejdřív promyslet, co od toho kočáru vlastně chceš - 3 nebo 4 kolku, trojkombinaci, nebo jenom hlubokou vanu a pak si koupit sporťák, zvažuješ i víc dětí a nechceš pokaždý kupovat jiný kočár? zainvestuj a kup si nějaký dražší, chceš, aby na podvozek šla nasadit i autosedačka (oceníš, pokud jezdíš autem na nákupy, úřady a tak), chceš, aby měly kolečka aertaci? (já je mám a nemůžu si to vynachválit) no a pak samozřejmě taky záýleží na tom, kolik chceš investovat. jinak kdysi dělala docela podrobnou studii :s: sharane - koukni se jí do blogu, jistě to najdeš, je to ale hodně staré, cca rok zpátky.
jinak já jsem si pořídila bébecar stylo AT - má 4 kolečka, přední s aertací, má to hlubokou korbu, která je prostorná a bez problémů se mi tam vejde dítě i s fusakem a dekou (hodně kočárků dneska dělá bohužel malý korbičky) v tý korbě se dá dítě ale i skoro posadit - zádová část se dá zvednout (mám půlročního syna a když nespí a chce se "koukat" tak je to prima), jinak až povyroste, tak nasadím sportovní verzi.... jediný, co mi trochu vadí, tak je malej "košík" pod kočárkem, prostornější bych uričtě využila (nejsem řidič a nákupy a ostatní věci okolo řešim s kočárem, takže ze strany nákupů jsem celkem vytížená). bébecar patří mezi ty dražší kočáry, ale zase prý vydrží na víc dětí. mám ho zatím půl roku, takže nemůžu pořádně posoudit, ale jezdíme celkem terénem a kočár šlape jedna báseň, akorát jednou jsem si ho nechala vyčistit, když mi ko podvozu zapadl kamínek a nefungovala mi aertace...ale servis kočáru mám zdarma. jinak když se koukneš na www.bebecar.cz (nebo com už nevim) tak teď mají slevy loňské kolekce a můžeš jej tedy pořídit za menší peníz.
loni se mi to taky tak zadařilo a podvozek, hlobokou korbu, sportovní korbu, tašku jsem pořídila za necelých 9 tis. pak jsemsi na aukru koupila za 2 tis autosedačku stejný značky a myslim, že jsem ušetřila ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka