Přidat komentář

In reply to by Michaluska

mě to ulehčila tchýně, navařila mi mraky mrkve a jablka. začínala jsem mrkví, dávala jí asi 3-4 dny, pak tak strčila bramboru, zase asi 3 dny, pak koupila brokolici...atd. no a vařim, teď to dělám tak, že vařím přibližně na týden dopředu - uvařim brambory (nebo rýži), dám tam lžičku olivovýho oleje, rozmačkám, do části strčim mrkev do jiný části třeba cuketu, nebo brokolici, květák. když mám v plánu, že si taky dáme třeba květák, tak uvařim, jinak kupuju skleničky (první lžička se to myslim jmenuje) a strčim to k těm bramborám. takže vařim tak půl na půl. většinou si to navážim a nastrkám do skleniček a dám zamrazit. pak mám zamražený uvařený maso - uvařila jsem kuřecí prsa, nakrájela a namixovala a strčila taky do mrazáku. když mu chci dát maso, tak akorát lžičkou naškrabu potřebný množství a je to. kaši jsem kupovala nutrilon a nestlé, obě mléčný rýžový, přidám tam jenom vodu. nutrilon mi přijde strašně sladký, ale dobře se rozmíchává, nestlé tak sladká neni, ale hůř se zase míchá.... klukovi je ale jedno co baští :s: měla jsem na tyhle nějaký slevy, tak proto. ještě mám slevu na sunarku, tak jí taky zkusim. no a ovoce - používám to jablko od tchýně - je to normální pyré, ale zavařený. banán mu normálně naškrábu a jiný ovoce kupuju ve skleničkách protože jsem líná - koupit tři švestky (meruňky - to stejně teď neseženeš, hrušky...), oloupat, v nápařáku to nechat změknout a rozmačkat, to si myslim, že se to nevyplatí. takhle mu sklenička vyjde na 3x, několik lžiček mu strčim do tý kaše a jen si pomlaskává. až bude ovoce ze zahrady, tak budu dělat naše, ale v zimě nee. jinak to ovoce jsem do kaše začala míchat proto, že se mu blbě kadilo a někdo mi tu doporučil ty švestky a on to samotný moc nechtěl, tak jsem to vrzla do tý kaše a už jsme u toho zustali :-)
jinak kupuju...ani ti nevim, něco jsme dostali v porodnici, něco od VZP, ale spíš kupuju od HIPPU a Hami. na bio se nějak nesoustředim. no a pak mám mraky slevových kuponků v DM, takže nakupuju podle nich.
jinak dobrý info o příkrmech najdeš na http://www.kojeni.net/prikrmy.php
krmim lžičkou, jo a zkoušim mu dávat čaj kvůli tomu kakání, ale nic moc nevypije, koupila jsem nějaký granulovaný bilinkový a to mu dávám z jakési učící flašky, protože z normální kojenecký pít neumí... ale toho čaje nevypije ani 30ml

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka