Přidat komentář

In reply to by reina

já jsem právě radši nad tím kolik jsem již utratila a kolik ještě utratím nepřemýšlela :) a radši ani nebudu, prostě když mám penízky, koupím a když ne, tak jen okukuju... já jsem naopak rezervaci potřebovala, neb mám před výplatou ;)

ty říkáš beze slev ju? minulý týden jsem byla v Tescu a mají tam 50 až 70% slevy i na mini věcičky a rozhodně nejsou všechny teplé.... koupila jsem ponožtičky, set do porodnice pro nejmenší, sukýnku, bodýčka a mikinku a za "sekáčové" ceny... takže jsem měla radost :)

je šílený zjistit, že vlastně potřebuješ bodýčka s kr. rukávem, s dlouhým rukávem, s nohavičkama, dupajdy na spaní, trička s kr. i dl. rukávem, nějakou mikinky, kabátek, ponožky, pytel na spaní, svetříy, šatičky a plavečky na léto....je toho strašně móóóóóc :jawdrop: A to nakupuji většinou na netu nebo v sekáčích, nedovedu si představit to kupovat všechno nové, to by byla teprve pálka!!!

Takže zítra budeš vědět, co budeš mít ju? Mě řekli začátkem prosince holčičku na 70% a ve středu jdu také na velký UTZ, tak snad mi ji potvrdí :hearts:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka