Přidat komentář

ahoj caroll,
ja jsem driv taky byla toho nazoru, ze se chlapi jen opiji jak ty pises zadarmo, me to prislo, ze si hledaji duvod, proc se opit ... ale pak jsme se seznamili se super partou lidi a tam uz se zapijelo miminek a zapijeli se skutecne od podlahy. Vetsinou tam sli chlapi a nekdy s nima jejich partnerky a atmosfera byla fajn. Probihali i akce, ze zenska sunda podpordu a chlapi do ni vybiraji penize pro maleho ... a tak podobne.

Takze cekam, ze az se malej narodi a jeste si myslim, ze to bude o to vetsi, ze je to kluk - prvni myho muze a vysnenej, takze alhokol potece proudem a bude se slavit. RAdeji si rikam, hlavne at je co slavit, at je malej v poradku, at si slavi jak chce. Ale podle me je dulezite, aby nejdriv manza ty svy zensky podekoval za mimi, aby s ni ten zacatek sdilel v porodnici a jasne ji dal najevo, jak se rad, ze pro nej to miminko donosila a porodila a ze je ma oba rad a kdyz tohleje schopen udelat, tak at se pak klidne ozere, ale uz od zacatku musi fungovat jako tata. i kdyz ze zacatku je potreba spise jako partner.

A co jsi popsala za tu situaci u vas - tak je naprosto jasne, ze kdyz je manzel nebo partner znamej na vesnici, tak ze by mu to kamosi asi neodpustili. Tak k nemu bud schovivava, treba to tolik neprezene. ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka