Přidat komentář

In reply to by sharane

ahojte, tak jsem zase tady v takovou nehoraznou hodinu :spid: ale ono fakt neni kdy!! kde jsou ty casy, kdy to moje miminko se napapalo a pak 3 hodiny spinkalo :00: ted spi max. 2 hodky po obede a smidrak. a to se snazim uklidit, uvarit apod. no pockej, az zacne lucinka objevovat svet na nozkach, to je fakt psychnicky a fyzicky narocny :!k: pac jakmile to zviratku pustis z ohradky, okamzite se ti nekam odplazi nebo odleze, nejlepe k nejake skrince a u te se okamzite postavi.... a ty letis za ni, pac ta stabilita neni jeste stoprocentni a clovek se boji, ze si da do cumaku. coz ona si nekdy da :r: bohuzel nemam desatery ruce, ale nekdy by se hodily :)
ale zas na druhou stranu je to zas samozrejme krasny pozorovat ty pokroky :h: :h: a vubec pozorovat ty nase stvorenicka pri jakekoliv cinnosti je nadhera :c: dneska mi kaja dala pusu hec. :P byla takova mokra, uplne jsem z toho byla dojata.
sari, diky za tip na medicinu, urcite zkusim!! bohuzel to neprechazi, ja na to dost trpim. je to zanet prudusek jak vysitej :-( ale atb neci....
tak ja koncim, jdu hodit sprsku a hajiiii :'zz): :a:
ps.ze teta zabka zdravi lucinku :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka