Přidat komentář

In reply to by suldinka

U toho prvního špinění a včera jsem brečela jako želva. A tohle se i možná podepsalo. Psychika je mrška, dokáže pěkně pomoci, ale ještě víc uškodit. Včera na pohotovosti jsem si ale oddychla. Poprvé v životě jsem se modlila, abych těhotná nebyla. Dr. mi dělal ULT a nic neviděl. Podle pozitivních těhutestů se obával mimoděložního těhoteství. Bral mi krev na Hcg a hodinu jsem čekala na výsledky. Byla to ta nejdelší hodina mého života :( Chtěl mě hospitalizovat, ale nakonec vše dobře dopadlo. Takže při vší smůle jsme měla štěstí. Je pravda, že je lepší o mimi přijít teď než pak zjistit, že je nemocné a nebo o něho přijít jako tvá známá v 16tt. To bych horko těžce rozdýchávala. Ale i teď to bolí.
Přítel je na mimi natěšený víc jak já. Už mě rok ukecává, odolávala jsem, ale letos už jsem vyměkla. Je mi 27let a příteli 30let.
Měla by ses opravdu naučit říct si o pomoc. Nemůžeš dělat vše sama. Jak to potom budeš dělat až se mimísko narodí. Chlap bude muset přeci jen pomoci, protože ty budeš mít dost starostí s malým. Vidím to u kamarádky. Má 3letého kluka a holčičku 1,5měsíců. Kdyby manžel nepomáhal, tak se z toho zblázní. A kdyby se tvůj přítel(manžel) vykrucoval, tak to přeci dělá i pro sebe...vždyť mimísek je přeci vás obou :s: Máš dobrou obranu.
4týdny utečou jako voda a opět se budeš kochat pohledem na ULT a vaše :cc): Uvidíš, že vše bude v pohodě. Jen se nesmíš stresovat. Psychika je fakt potvora.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka