Přidat komentář

ahoj nelinko, ve stredu jdu na kontrolu a uvidim, co doktorka rekne, ale vypada to, ze malej je tam spokojenej a zatim se predcasne ven nechysta. mam porad CS 0 a vsechno ostatni taky v klidu, takze pokud to bude tak, budu balit do porodnice kolem 35 nebo 36tt. mam nejakou predstavu, ale konktretne to jeste nevim.

Vybavicku mam ted tu zakladni, hadriky uz skoro vsechny. Po novem roce koupime kocarek a postylku a taky to hned zaridim v novem baracku jako detsky koutek. Proto to nekupuju ted. Samozrejme kdyby se neco stalo - musela bych treba byt v nemocnici - tak opet vim, co bych chtela ted za kocarek, postylku ... a manza by to vsechno koupil nebo objednal, jinak to hrozne rada zaridim po novym roce sama.

Malej je linej, jenze on je linej celou dobu. Bolestive kopance vubec neznam, jen same protahovani a rozpinani. jedine, co ma velice casto, tak dvakrat denne, je skytavka, to se mu treba celej domek. Tak uz trenuje dychani. :cc):

Cekam svoje prvni miminko a tesim se neskutecne. Zatim jsem jeste v klidu, co se tyka porodu, ze na to nemyslim nejak intenzivne, ale v tom lednu uz me to asi zacne plasit. Dost napomahaji ty vanoce, je to takovy predel, vanoce, silvestr a pak mminko. A u nas je porad ve vzduchu stehovani - komplet - a to nam to tu jeste pak dost zprijemni:-)

Jak se vede tobe? Uz mas za sebou ten velkej utz ve 32tt a odbery? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka