Přidat komentář

Ahoj, jsem u nich pojištěná a domů mi dokonce přišel letáček. Také mají na to speciální web www.zalezinamnavas.cz. Kopíruji z něj informace:
Těhotné ženy, ať jsou našimi pojištěnkyněmi, nebo se jimi v průběhu těhotenství stanou, mají od nás finanční příspěvek do výše 4500 Kč, se kterým mohou nakládat jako skutečné manažerky. Doporučujeme poradit se s gynekologem, jak tuto částku rozvrhnout do celého období těhotenství, pro samotný akt porodu a pro prvních osmnáct měsíců života narozeného dítěte. Jde o rozhodnutí, které vychází zcela z individuálních potřeb každé nastávající maminky.
Resjtřík možností je široký - v době těhotenství to mohou být vitaminy, nejrůznější tělesné aktivity pro těhotné, případně speciální předporodní kurzy. Některá žena si raději z rozpočtu "uspoří" na samotný porod. Komfortní pokoj, asistence otce nebo nadstandardní porodní metoda, která není hrazena z prostředků veřejného zdravotního pojištění, má na výběr a od nás i na to "má". Třetím stádiem je prvních osmnáct kojeneckých měsíců, kdy může žena čerpat z daného finančního zdroje takovou částku, která ji z předchozích období zůstala na kontě.

cílová skupina: těhotné ženy a matky dětí do 18 měsíců věku
výše příspěvku: až 4.500,- Kč

4.500 Kč dostává pojištěnkyně ČNZP, která porodila po datu 25.11.2008
1.500 Kč pokud byl porod před tímto datem a novorozenec není starší 18 měsíců
žena, která se stává pojištěnkyní ČNZP v období těhotenství (nezáleží na stadiu těhotenství) má nárok na plných 4.500 Kč.
žena, která se stává pojištěnkyní ČNZP po porodu, do 18 měsíců věku novorozence, dostává částku 1.500 Kč.
v případě narození dvojčat je částka automaticky zvýšena o 1.500 Kč.
způsob nárokování: daňový doklad, těhotenský průkaz nebo rodný list dítěte (na zadní stranu dokladu napište jméno, příjmení, číslo pojištěnce a název programu "Manažerka mateřství")
způsob proplácení: šekovou poukázkou / převodem na účet (při nárokování korespondenčně je nutné uvést adresu, případně číslo účtu)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka