Přidat komentář

Ahoj holky, jsem tu poprve. Je mi 32 a jsem podruhé těhotná, doma mám už 3-letého chlapáka, teď jsem zřejmě tak na začátku třetího měsíce, mimi čekáme někdy koncem července. Ještě přesně nevím datum, na kontrolu jdu až 6.ledna, to by už mi měl přesně stanovit termín a dát průkazku.
Už druhý týden jsem nemocná, bolesti v krku, zachlazená rýma, bolesti v dutinách,...., k tomu když se přidají moje denní nevolnosti (spíš je to jedna dlouhá od rána až do večera), je mi hrozně. S těmi vánočními svátky jsem se ani nedostala k lékaři a tak jsem si sama naordinovala Bioparox, snad jsem nic nezvrtala...:.( Stejně mi to nepomáhá, zítra musím k doktorovi.
Ale chtěla jsem se zeptat, jste tu některá již vícekrát těhotná? Já totiž na začátku 3. měsíce mám veliký břicho jako s prvním v 5. měsíci. Jsem z toho nešťastná, protože jsem to chtěla ještě do konce 1. trimestru utajit (pro případ....). Ale nejde to! Opravdu jsem jak balón, už se mě na to moje břicho i ptalo několik lidí, zatím jsem vždycky zalhala, že jsem o vánocích přibrala... A mám už 2 kg nahoře! S mýma počátečníma 50 kilama ty 2 kila jsou pořádně vidět:-)
Koukám, to jsem se rozepsala:-) Tak ahojky a budu čekat na reakce:-) Evka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka