Přidat komentář

z toho si nic nedělej.
moje máma ví, že mě chlap nechal, ale řekla mi, že když nehlídala děti mojí ségře, tak je nebude hlídat ani mně. je pravda že taky byla sama na dvě děti sama, ale tím pádem by měla vědět, jak je to těžké, a ne mě posílat do háje už teď, kdy jsem těhotná. no jo, ale já jsem nešla na potrat, že. kdybych šla, mohlo to být vše vyřešené.
vždycky jsem jezdila na vánoce za rodičema domů. ale letos už jsem rozhodnutá že nepojedu. ani nemám nějak vánoční náladu...
bydlím v praze, rodiče jsou v ostravě, ani jednou tady za mnou nebyli - teda pokud se nepočítá že na dovolenou odlítali z prahy, takže museli jet přes prahu.
na ty vánoce fakt kašlu, jsem už podruhé za tuto zimu nachlazená, teď se mi to sklepalo jenom na hnisavou rýmu, ale i tak se mi nechce strávit x hodin v autobuse, kde může být pokažené topení, může být cokoliv na silnici, atd, plus pokud kousek ode mě bude sedět někdo s chřipkou, tak ji automaticky mám, a vzhledem k tomu že se můžu léčit jenom homeopatikama a paralenem, tak to moc nevidím... navíc si tam nedokážu představit tu "přátelskou" atmosféru.
a už vůbec nepočítám že bych tam jela s miminkem - sbalit miliony věcí pro sebe i pro mimi, a jet busem či vlakem - jedno dražší než druhé - fakt nemám zájem. už dopředu říkám že ne. nebudou hlídat? nechtějí hlídat? tak to nemám zapotřebí.

a perlička na závěr: když se babičce řeklo, že jsem těhotná, tak hlavně se to nesmělo říct dědovi (dobře, že jsem těhotná a bez práce) - aby neměl starosti... tak nevím jak mu chtěli vysvětlit pak moje narůstající břicho a později prcka vedle mě... pak mu to teda někdo řekl, s tím těhotenstvím, ale fakt na tohle nemám nervy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka