Přidat komentář

Ahoj Leuš,
jak to tady čtu tak, tak jsme na tom skoro stejně. Břicho tvrdne pořád víc a víc. Někdy (nejvíc teda v noci) je to i takové slabší tvrdnutí, ale o to delší, třeba i 15 minut, máš to taky? Spím už kůli tomu v polosedě, v leže na boku je to horší a na zádech se bojím, páč jsem četla, že to pak může tlačit na dolní dutou žílu a mimi to může vadit. Ráno, když odchází manžell do práce v pět hodin, tak už pak věšínou nespím.
Slabá se naštěstí necítím. Může to být nedostatek železa, je to koncem těhu normální. V knížce je napsané že nedostatek železa se projevuje únavou, slabostí a nesoutřeďěností. Řekni to doktorovi, měl by nedostatek železa poznat z krevního obrazu.
S těma babičkama je to fakt záhada, že by to byla nějaká civilizační záležitost? Přece jenom žijeme, stravujeme se úplně jinak. I když naše babičky to taky vůbec neměly za komoušů lehké. Moje bábi mi říkala, že když byla těhu s mým taťkou tak musela tahat těžký věci v práci a nebrali se na ně moc ohledy. O žádným tvrdnutí od svých vrstevnic nikdy neslyšela. No je to záhada. :dance: Tak držím pěsti, aby ti zítra řekli, že už jste hlavičkou dolů. My jsme pořád nohama, pa. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka