Přidat komentář

Zuzi přečetla jsem si tuto diskuzi a držím palečky a zajímá mě jak se to přes ty Vánoce vyvinulo a jak to pokračuje.
Jinak u nás s přítelem máme opačný "problém". On je ve znamení ryb, takže taky tak nějak romantik, furt by mě objímal, pusinkoval a dělal mi, co mi na očích vidí, ale já jsem beran a na romantiku a věci s tím související moc nejsem. Takž mě ty jeho něžnosti občas až otravují, ale pak mi je to zas líto, že jsem na něj taková "přísná" a snažím se trošku krotit.
Před ním jsem měla 7 let přítele, který byl stejný "chlaďas" jako já, možná zase až moc, žádné pusy a objímání na veřejnosti a skoro ani doma ne, tak jsem si na to teď nějak zvykla a s novým přítelem, tatínkem mého očekávaného miminka, se nějak nemohu sžít.
Vadí mi ta přemíra zájmu a dávání najevo jak mě má rád, i když to nikdy nedělá podbízivým způsobem.
Říkám si, že jsem asi úplný blázen a co by za to někdo jiný dal, ale holt už jsem taková a asi nebudu jiná a možná platí to pravidlo, že protiklady se přitahují....no nevím :)
Každopádně spolu od února až března začínáme natrvalo bydlet, konečně mám totiž svůj byteček :) tak uvidíme jak to bude pokračovat a možná tu jeho pomoc a snahu ve finále ve společné domácnosti ocením, obzvláště., až se narodí v květnu malá...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka