Přidat komentář

ahoj Veru,
vítej mezi nás, květnové. díky moc za téma, taky jsem nad něčím podobným přemýšlela
zatím kupuju od každé velikosti něco, ale tím, že máme v rodině velká mimi, tak jsem zavrhla velikost 56 a kupuju vše až od 62.
nakupuju převážně na aukru, mám i pár nových věciček, ale srovnání cen je jasné - na aukru člověk nakoupí maximálně za polovinu ceny, a po miminkách ty věci nebývají moc obnošené.
zatím nevím pohlaví, to se dozvím snad v lednu, takže se snažím o neutrální barvy - bílá, krémová, žlutá, zelená, oranžová.
základní výbavu beru podle vnitřní strany těhu průkazky (zkus se podívat, jestli tam máš taky nějaký "návod"), akorát jak píšou ve velikosti 56 a 62, beru rovnou 62, a pak postupně dokupuju i 68, 74 a 80 (větší zatím ne)
jinak pokud chceš nakupovat i nové věci, jukni do c&a a h&m, v obou obchodech mají i sekci pro mimi, a tam mají oblečení v SETECH po více kouscích - vyplatí se to mnohem víc, než jednotlivé kousky. jediný problém je, že s nadcházející zimou mají vše hlavně v "zimní" teplé úpravě, takže s nákupem spousty věcí budu muset vydržet do jara.
jo, a ještě jedna věc - pokud máš někoho kdo cestuje do zahraničí, třeba německo, tak tam prý se ve stejných obchodech nakupuje mnohem lépe, a mají tam taky nesrovnatelně lepší výběr. aspoň takhle to píšou maminky tady.
snad jsem ti trošku pomohla - vím, že píšu hodně všeobecně, ale konkrétní rady už tady napsala květnová maminka, takže teď asi bude pro nás všechny otázka, kde a za co to všechno nakoupit :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka