Přidat komentář

In reply to by Chiquita

Ale ale, Ty jsi skutečně přecitlivělá maminka. Cvičím Vojtovku už 2 měsíce. Aby byly cviky účinné, měly by se provádět bez přestávky, proto ne to mazlení. To až po cvičení, a to už zvládneš Ty, od toho tam není sestra. Ta je úplně normální a nic zlého jí neprovádí. Neboj.
Moje to zvládá perfektně. Sice při cvičení pláče, no jasně, to pláče každé mimi, ale po cvičení jakoby se nechumelilo, a už je to zase to moje "staré" zlaté sluníčko. Nelam si hlavu a buď taky trochu hrdinka. Ty to zvládneš. Zase taková hrůza to není, cviky se drží třeba půl minutky, párkrát zopakuješ a potom jedeš ve své dráze, jako dřív - mazlinkování, líbaní a tak. Nezapomeň na to, co je nejdůležitější! Vojtova metoda je super účinná, je výhodné cvičit kvůli dalšímu vývoji mimi. Jde to dost rychle a mimi ze začátku piští a pláče daleko víc.. časem si zvykne. Psychické následky si určitě nenese. Tobě je taky líp po cvičení, nebo ne?
To, že bylo mimi hlavou dolů je klasická vyšetřovací metoda. To nebude každé cvičení, neboj. Sestra ale musí zjistit, jaké má mimi reakce. Miminko se při tom nebude smát, ale rozhodně bude později SPOKOJENĚJŠÍ!!! A to je důležité. Asymetrie není dobrá, chce to s tím něco dělat. Daleko víc by ses potom trápila, kdyby se Ti nepřetáčela popř. nelezla a nedej bože nechodila!!! Nebo měla "jen" křivá záda.
Srovnej se, hlavu vzhůru a kdybys cokoliv potřebovala - třeba si jen poztěžovat, klidně napiš na b1eruska@seznam.cz.
Mně to taky není příjemné, nemysli, že jsem nějaká tyranka, miluji svoje miminko a chci pro něho jen to nejlepší, ale dokážu pochopit, co je pro něho nezbytné a dobré!!! To Ty jistě taky.
Výměnou sestry se svého závazku nezbavíš.
Držím pěsti, drž se Ty i Tvoje miminečko a hodně síly a zdaru.
Pá L

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka