Přidat komentář

In reply to by Pechy

Ahoj Pechy a Honzíku,
no u nás taky jakštakš dobrý no, Štěpula je strašnej vztekloun. Vzhledem k tomu, že má tu pánvičku a má za sebou to ošklivý vyšetření, kdy hodně plakal,tak jsme ho chovali a chovali no a něco udělaly i babičky, takže ted když se vzbudí, chvíli se směje, kouká, žvatlá, pak chce jíst, pak se zase směje a pak se vzteká, řve a chce nosit a koukat a chovat se. Takže nejsi jediná neschopná, já nezvládám doma udělat vůbec nic. Jelikož taky skoro přes den nespí, fakt nic nezvládám ani si vyčistit kolikrát zuby :-)
Sem tam se mi podaří uvařit oběd pro přítele a sama se najíst, ale to není moc často.
Ještě k tý pánvičce, poslali nás do té fakultky, tam ho prohlížel nějaký odborník, udělali nám nový utz a ono se to malinko zmenšilo, na těch výsledcích z mikčního vyšetření prý taky nic nevidí, takže pořád berem antibiotika na noc, musíme na kontroly, ale na operaci to zatím není a já doufám, že fakt nebude, jelikož já bych to psychicky neunesla. Snad to zůstane jak to je a nebo se to zlepší, abychom byli veselý a zdravý miminko.
S tím kočárkem, mám stejnej problém, vždycky když ho vyndám, tak je nějakej zapařenej nebo co :-) Ale potničky nemá, tak je to dobrý. My nesmíne prochladnout kvůli té ledvině no.
A nemá to ty potničky? Štěpula to měl taky..nejdřív na čele a pak uplně všude,ale už je vyhojenej. Ty prej nesvědí :-) a nebo jsi něco snědla :-)
Mějte se...krásnej večír a dobrou noc!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka