29.12. První kontrola v nemocnici

29.12.2012

Dnes jsme vyrazili poprvé do nemocnice. Malou hlídal dědeček s babičkou a zvládli to úplně ukázkově, jsem moc ráda, že to ta naše šikulka zvládá tak krásně :k: My vyrazili před 10 a ještě jsme oběhali obchody (ale nakonec jsme žádnou podlahu nevybrali). V 1 jsme byli domluvení v nemocnici - natočili monitor - asi 45 minut, sestřička se smála, že mám pěkně živé miminko. Jituška ale bohužel nestíhala, tak jsme na ní museli ještě čekat..
Výsledky vyšetření: vše je připravené, Pucík v pořádku, opět si ho přeměřila a vyšlo jí, že má 4 kila ;) Ale uklidňovala mě, že tam je půl kila rozptyl, tak ať se nebojím, že to určitě bude v pohodě :one: MOC JÍ CHCI VĚŘIT :€s€: Vyvolávat zatím nebudeme, teď už ty dva tři dny na váze zase takový rozdíl neudělají :€s€:
No a další kontrola bude 1.1. pokud tedy do té doby neporodím :€O: A od Štědrého dne se všichni přesunuli na první dítě v roce 2013 8)
Ale já dneska nevím, možná je to jen únavou - přeci jen jsem běhala po obchodech přes 2 hodiny, ale moc dobře mi neni, trošku jsem postrašila muže, že si ten výlet možná zopakujeme, ale nechci ho strašit, když už je měsíc připravený, že může kdykoliv vyrazit :h:

:s:
že už by došlo na ten vnitřní klid?
no držím palce, ať je to v pohodě, rychlé a krásné a váhu miminka ať vůbec nepostřehneš, ať je 3,5 nebo 3,8kg....no a jestli to bude dneska, zítra, nebo se Pucík trefí do prvního miminka v příštím roce nechám jenom na něm :k:
mějte se, opatrujte se a myslím na Vás (takže prosím nezapomeň poslat SMS :-) )

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka