Žralok na bílém víně

06.05.2008

Dneska jsem měla žraloka poprvé a určitě ho budu kupovat častěji, nejlevnější masíčko sice není, ale zato fakt moc dobré. Masíčko má úžasnou chuť, vůbec nechutná jako ryba, spíš něco mezi kuřecím a vepřovým. Doporučuju. !!

Připravila jsem ho podle receptu na bílém víně:
Filety masa jsem osolila, opepřila, posypala rybím kořením (jen trochu), pokapala worchestrem a zalila bílým vínem.
Pekla jsem přikryté v troubě a na závěr ještě nechala zapéct sýr.

Jo, žralok je vynikající, akorát ta cena vs množství. Ty dvě filátka se nám spekli do velikosti pětikoruny, takže taková dietka. Ale jinak je fakt dobrej. Já ho dělala jen na bazalce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka