Vítání občánků 10.11.2008

14.11.2008

Ahoj holky, tak máme za sebou konečně vítání občánků. No v osmi měsících to je síla.. Dostali jsme knížku o Letňanech, pamětní "diplom" a takovou krásnou pamětní medaili Letňany a nakonec knížku "krtkův den", krteček je na každé stránce plyšovej.. ;) No bylo to docela fajn, posílám fotečky.. :c:

Tak to jste byli na vítání ještě později než my, Ondrášek byl v pěti měsících :) Strašně vám to slušelo :w: :w: :w:

Cau Boruvecky! :a:
No nerikejte, ze nekde zvou na vitani obcanku dokonce jeste pozdeji nez v Prostejove!!!! ;) :s: :00:
My byly s Lucikem v jejich 5 mesicich a uz tak mi to pripadlo, ze asi u nas na radnici troska zaspali. :'zz):
Ale neva no - hlavne, ze na to nezapomneli uplne, ze jo? ;)
Jinak musim rict, ze vam to s Monickou TAAAAAAAAAAAAAK SLUSANKUJE!!!!!!!!! :h: :h: :h:
Jste neskutecne krasny - obe dve - a ta radost a pohoda, jaka z vas cisi - no nadhera !!!!!!!!! :c:
Maminko Boruvko - na Tobe je vylozene videt, ze Te to maminkovani dela stastnou :k:
No jen si to poradne uzivejte. :\x:
Mejte se prima a zas nekdy:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

Ahoj holčiny moje!! :h: :a:
Děkujem moc, ty vždycky umíš tak potěšit!! :c: :k: :k:
Nomateřství ě opravdu baví, i kdžy někdy..no však víš..:-D :00: :///:
Mějte se moc krásně..pusinky..pa,pa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:///: děkuji.. :k: :h:
jéé, to ne, musím cvičit..ovšem upřímně, doma prostě na to nemám čas, cvičila jsem asi 2x..to prostě s malou nejde..za to ale chodím na aerobik 2x týdně s Katry a 1x na kalanetiku, taky s Katry..:-)
Já bych chtěla být zase hubenější mamka..tyhle kila se blbě nosí.. :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju moc..:-) No je to prima, ale i to, že si člověk odpočine a dělá něco jiného, než, že se celý den točí kolem bordelu a miminka a to dokola..a taky vaření, praní..no však to známe a tohle je taková zpruha..:-)

ahojky holky :papa: moc vam to slusinkuje :k:
my jsme jeste na vitani obcanku nebyli a vypada to,ze asi nebudem.....nikdo nic nevi,nerekne...........

Sluší vám to moc,malá borůvečka je kouzelná :c: a v osmi měsících to ještě jde,synovec byl ted a je mu 18 měsíců,no holt bydlí v takový pr...,že čekali,až se sejde víc dětí :cc):

Ahoj Borůvečky, jste fakt moc krásný holky :c: , sluší vám to. Taťkovi a babičce samozřejmě taky. Dlouho jsem tě tady neviděla, nějak nestíhám :00: , jak si na tom se zdravíčkem. Doufám, že všechna vyšetření dopadla co nejlépe.

In reply to by janek

Já taky nestíhám..je to děsivý..:-) Děkujem za pochvalu.. :c:
Zdravíčko, no cítím se dobře, ale bohužel mrtvička mi zanechala nález na mozku,což je v mém věku blbé, ale jinak se cítím dobře a nic není znát..děkuju za optání.. :h: :k:

U nás se dělá vítání jen dvakrát ročně - v září a v březnu, no a protože nás v září pozvat nestihli, narodili jsme se 26.8., tak půjdeme až v tom březnu, tak Gabča bude mít sedm měsíců... takže taky velká holka... :a:

teda holky kdyz to tak ctu pride moi divny ze ja uz mam pozvanku. narodil se ke konci zari a jdem na zacatku prosince.... bojim se tam jit s takhle malym ubrecenym prckem..
ty jo to jenom praha 6 je tak aktivni a rychla???
co udelat abych sla pozdeji?????

In reply to by Hanina.Vohánková

To ne Hani, u nás to dělají prý 2x do roka a dělali v únoru a pak měli v září (ale to opravovali, tak se to posunulo až na listopad). No a my se narodili až v březnu, kdyby v lednu, tak jdu s měsíčním prckem..
No já zase chtěla jít s malým miminkem, ale nakonec jsem ráda, že Monča už byla takhle "rozumná".. :c:

In reply to by Hanina.Vohánková

To chápu, my totiž máme taky kňouru..ovšem jakmile jsme ve společnosti, tak ona dělá hodný miminko, ale když jsme s ní sami tak je někdy opravdu moc hrozná, že oba padáme na hubu, ale každej říká, jak máme hodný miminko, kdyby viděli.. :jawdrop:

:one: :c: , je jedno, kdy jste byly, hlavně, že jste byly.... :) .Malá je fakt rozkošná... :c: .

No jste šikovní. My máme 6 měsíců a taky ještě nebylo vítání. A pochybuji že to letos stihnou. Jsme vesnice 3000 obyv. Ale jedno už letos bylo. Ale to bylo pro dříve rozene.

No jste šikovní. My máme 6 měsíců a taky ještě nebylo vítání. A pochybuji že to letos stihnou. Jsme vesnice 3000 obyv. Ale jedno už letos bylo. Ale to bylo pro dříve rozene.

In reply to by Monulka.h

:c: Ale musím říct, že jsem se bála, že to Monča nezvládne a ono to bylo rychlé a už se jí líbili písničky a kamera, takže budeme mít pěkné záběry, je nakonec lepší jít později.. :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zrovna jsem to psala dole čerňák prý vůbec nedělá, jen pošle gratulaci..a my tam tedy chodili furt, protože jsme se narodili v březnu a dlouho se nic nedělo..ale říkali, že nás evidujou a napíšou kdy to bude..:-)

In reply to by sionka

no není, nemusíš tam..ale já chtěla..:-) Ale třeba na Černym mostě prý nedělají, jen pošlou dopis, že gratulujou a taky (v Moravské Třebové) bych se prý musela objednat, prostě každej to má jinak..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky