štika
Čus holky,mam dotázek.Táta ulovil štiku má krásných cca 80cm,ale nevím jak se taková šťuka připravuje.I když to sem moc nepatří,tak doufám,že poradíte,díky a hezký večer.
JELIKOŽ SU RYBÁŘOVA ŽENA, TAK AŽ PŘIJDE DOM, TAK SE TI NA TO ZEPTÁM... CHICHI, DOUFÁM, ŽE TI TO STAČÍ VNOCI NEBO ZÍTRA RÁNO. PAPA!!! :-)
Tak už jsem zpátky, štičku máš buď rozříznout podél páteře na půl... pokud máš obr plech, tak ji nechat v celku, ale že 80cm už je pěkná štička, tak rozříznout na půlku. Tam jaks to rozřízla podélně, ji máš proložit slaninou. Pokud se chceš zbavit té specifické vůně sladkovodní ryby, tak ji můžeš zalít šlehačkou. Jinak ještě druhá možnost je rozřezat štičku na podkovičky a úplně stejně, dát kousky slaniny a prý není co řešit. TAK dobrou chuť :-). Nejlepší k tomu je čerstvej chlebik :-)!!! papapap
:hu: :sick: :hu: