Odběr plodové vody v Krčské nemocnici 30.3.2010

06.04.2010

Už jsem zpátky z nemocnice. Krči se budu vyhýbat co to jde. Děs běs, to by bylo na extra slohovku. Ani je nezajímalo, že jsem k něčemu nedala souhlas.... Časem písnu. Ale jinak to mám za sebou. :one: Uf. Když to doktor do mne píchal, tak jsem cítila ty vrstvy, kterými to projíždělo. Dokud propichoval mne, tak pohodovější pocit než při braní krve. Ale jak se dostal na dělohu, napřed tlak, myslela jsem, že se počůrám (a to nebylo co čůrat), fakt nepříjemný tlak. Přesně jsem cítila kde v sobě všude mám dělohu. Pak to propíchl a bylo to o 10% lepší. Ale jak pak začal natahovat tu plodovku, to mi vadilo, nepříjemné dost. Jak přestal, tak pohoda. Pak znova nic moc. No a nakonec jak vyndaval tu jehlu, to byl pocit tahání, podtaku a toho nepříjemného jako při odebírání. Lípnul mi na to náplast a bylo. Jenže pak mi začalo pořádně řádit bříško, no nelíbilo se mu to stejně jako mně. Dali mi kapačku magnézka, což pomohlo dost.. Pak už dobrý, ale ráno, jak mne Jirka odvážel, tak ta drncavá cesta mi zase pobouřila břicho a občas pozlobívá, tak jsem v posteli. Už se nemůžu dočkat výsledků.

Jinak, příští středu 7.4.2010 jdu na 11h do Krče na kontrolu a uz; pak nejdříve 14. budou výsledky plodovky, 15.4. jdu do normální poradny ke gynekologovi.

Holky, nevíte co na pálící žáhu? Pálila mne v 1. trimestru, pak klid a teď se mi to v plné parádě vrací každý den a Jirka to nějak "okoukal ode mne", takže u nás pálí žáha i "těhotnýho" otce :s:

držíme moc pěstičky, aby to dobře dopadlo. pálící žáhu se mi zatím podařilo vysledovat, že když to něčím zajím, tak v pohodě.

Ahoj,tak to tě tedy pěkně potrápili.Já jsem o tom ani nevěděla a jela jsem hned domů.Mě na pálení žáhy pomáhá mléko a je dobré třeba i nějaká antacida.Zkus se zeptat v lékárně.Při prvních dvou těhu jsem pila mléko a užívala TUMS,teď je na to RENNIE,ale nevím jestli se smí v těhu. tak pěkně odpočívej a přeji ať výsladky jsou na jedničku.pa

Ahoj, v první řadě držím palce, ať Ti ta plodovka dopadne dobře. Pálení žáhy je i můj denodenní problém. Celkem mi pomáhají pastilky Rennie. Dají se koupit běžně v lékárně a jsou buď peppermintový nebo ovocný (mix na každým blistru citron, pomeranč, malina a černý rybíz). Tak se držte a pohlaď :€O: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky