--

18.05.2008

Ahoj děvčata :-) To se nedá, já se vám musím pochlubit, jakýho mám doma chlapa :s: Odpoledne jsme šli spolu na pouť, malou hlídala ségra. Přítel tam potkal pár známejch, tak tam s nima zůstal a já mazala domů kojit. Domů přišel (přilezl) před chvilkou. V náručí velkou plišovou včelku Máju pro mě a malýho růžovýho poníčka pro Adélku, že nám je vystřílel v plechovkách (z Matějský pouti mi přivezli velkýho plišovýho draka) :dance: Pak vyblekotal 'to ale neni všechno...', vytáhl mobil a ukázal mi fotky, kde ta včelka sedí na poníkovi. On plišákovi koupil jízdu na poníkovi! :s:
Chudáčka ho ta pouť pěkně zmohla :00: Šel si lehnou, že ho bolí břicho (má ji jak z praku).
Malá už taky spí a my s Májou tady ponocujem :///:

ivka222

tak to je krásný,vždyť každý potřebuje,jak se říká "vypálit červa"a když je hodný a myslí na vás i v takovém stavu tak se člověk nemůže ani zlobit :one: :one: :one: :qu: :qu: :qu:

Teda Jani, ten taťka na vás myslí :one: :one: :one: to se na něj ani nemůžeš zlobit co?
My byli na pouti včera, ale to byly mraky lidí, ještě že jsme měli malou v klokance, protože s těmi kočárky to tam bylo za trest :( Nás to vyšlo celkem levně. pro malou balonek, který si držela celou cestu nazpátek sama a já si neodpustila cukrovou vatu :\x:

In reply to by Ajka007

Na něj se ani zlobit nejde :no: Doufala jsem, že mi donese velký perníkový srdce, ale včelka je taky dobrá :s: My byli na chvilku v pátek a dneska, obešli to a nakoupil pár sladkostí. A včera jsme byli u příbuzných v Brodě a koupili tam taky klokanku :///: Je super a malý se v ní moc líbí :one:

In reply to by cheshire.cat

Tak perníkový srdce by nebylo špatný, ale to by na tom poníkovi nedrželo :s: :s: :s:
Ta klokanka je fakt super, ale naše malá se v ní už dooost pronese. Ale když je v klokance, tak je to ten nejštastnější človíček, jen těká očičkama ze strany na stranu, aby jí něco neuteklo :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka