?

06.06.2012

Tak jsem si říkala, že když ani dnes mrcha nedorazí, tak si koupím test, ale mám takový strašně tmavě hnědý výtok. Ne moc, ale mám. Neměla jste to některá. Má vůbec cenu se testovat? Takhle mi mrcha rozhodně nezačínává, ale co není může být a stejně tak těhu. Nejlepší rada je asi čekat, čekat, čekat, že :) Žravá jsem pořád a vysledovala jsem, že nejvíc dopoledne a prsa mě bolí pořád. To jsou zase zmatky :dance:

In reply to by Ja.Zandysek

To mě mrzí, ale jednoho dne nedorazí, určitě. Já jsem taková váhavá, protože výtok už žádnej a mimo hladu mi nic není. Teď jsem cítila cigaretový kouř jakoby mi někdo pod nosem kouřil a kolegyně nic necítila, ta hned začla mít narážky. No, uvidíme :) Tobě moc držím palečky, aby tato mrcha byla tvoje poslední :€s€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Zase mám pocit hladu, tak jestli to není těhu, tak nevím proč mě najednou posledních pár dní trápí žravá nemoc. Mám nutkání pořád chodit na wc, ale držím a říkám si, že buď jo nebo ne. Asi si dnes koupím test a pokud se mrcha nedostaví, tak ráno testnu :s: Jak moc jsi ten výtok měla a jak dlouho to trvalo? Já bych to od rána přirovnala ke kávové lžičce asi.

In reply to by Evčetka

no, tak nějak, možná i míň... a hlavně jsem k tomu měla brutální MS křeče, takže jsem si v duchu pořád opakovala "já chci být těhotná, nesmim to dostat!!" :s: prvně jsem začala něco tušit den před MS, kdy mě chvilinku zabolela bedra, což se mi v životě nestávalo.. že mě bolely prsa byl tak nějak standard a ačkoliv byly bolestivější než jindy, nepřikládala jsem tomu žádnou váhu.. No a krom toho jednoho jediného okamžiku, kdy mě bolela bedra, jsem neměla žádný příznak, všechno začalo až kolem 8tt nebo tak nějak.. Tak zítra očekávám foto pozitivního testíku, jasan? ;) :k:

In reply to by Peťule..

Jéééj, jak ráda bych foto doložila, pořád mám dole pocit, že ze mě něco teče, ale neteče. Je to blby takhle psát, ale prostě pocit. Já už jednou byla těhu, ale nedopadlo to a možná to až moc srovnávám a hledám stejné příznaky, ikdyž každé těhu je prý jiné.Jinak podbříšek mě nebolí, jen mě občas štípe u pupíku a prsa se mi zdají jakoby tvrdá. Noooo, pokud se to dnes nerozjede, tak ráno testuju a hotovo :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky