:-)

22.07.2011

Zdravím těhulky tak se k Vám taky přidávám. Termín mám zatím na 3.2.2012 v pondělí 25.7. jdu na první krevní testy a v uterý hned na UTZ. Je to moje první mimi, nečekané, neplánované, ale už moc chtěné, tedy alespoň z mojí strany. Na kontrole jsem byla minulé úterý a to jsem byl 10+4, mimi 4,5cm a mrskalo sebou jak malej pulec:-))) jinak mi nic není, kromě zadku mi nic neroste, špatně mi není ani mi nepřijde, že jsem v "jiném" stavu:-) tak hezké těhulování a držím nám palečky ať jsou ty naši :cc): zdraví!:-)

Ahojda moc gratulujeme ať máš hezké těhulkování miminko roste, manžel září štěstím a ať se vám jen a jen daří :c: :one: :a:

In reply to by Namba

ahojky moc děkujeme, snažíme se opatrovat a hezky baštit i cvičit, manžela nemám, my dokonce nemáme ani tátu, ten se asi oběsil, když jsem mu řekla, ře jsem těhotná, ale věřím, že se nám bude dařit i bez něj;-)tobě taky přejem hodně štěstí;-)

In reply to by dellyska

Oběsil se? :-) Chlapi jsou směšné figurky... co je to za hrůzu, že se čeká dítě? Zvlášť pro chlapa, kterého z toho nic nebolí... no nic... hezky si to užij, závidím ti velice, že ti není špatně a nemáš potíže a můžeš cvičit, tak si toho važ... a on se časem nějakej tatínek, kterej není padlej na hlavu, najde :-)

In reply to by Antigona

prý jsem mu zkazila život, no nevadí hlavně, že ho sex bavil, tím jsem mu to zpříjemnila a mohlo by být vykompenzováno vid:-)))jj jsem moc ráda, vůbec nevím, že jsem těhu, krom toho že mám teď fakt pěkný prsa:-)))tatínka snad najdeme, taky v to doufám, jen to nemůže být ted, protože když mě zklame další už se to snáší hůř, když těhotnou opustí jeden chlap je to těžké,když dva je to už fakt zoufalé, takže teď se musím soustředit na bublinku a mě a pak třeba jednou někoho najdeme kdo nás bude mít rád oba.přeji krásné letní dny :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka