:)

Anonym (neověřeno)
23.06.2011

Ahoj spolusnazilky :) je tady mezi vami nektera, ktera to (ne)ceka 3.7. nebo tak nejak podobne?? Ze bychom necekaly :spid: spolu ?? :))

Ahoj holčiny, dnešní ranní test opět negativní. Už na testování prdím, zbytečně se nervuju a doufám a pak stejně nic, jeslli do příštího týdne MS nepřijde tak jdu k doktorovi a je to. A budu doufat, že příští měsíc se to povede :cc):

Ahoj holky, tak já nečekám dnes 4.7. a zatím nic. Test jsem si dělala začátkem minulého týdne, páč to se mnou bylo k nevydržení a skoukla jsem tam jednu čárku. Tak uvidíme, co se bude dít... kdyžtak se testnu zítra ráno.

In reply to by Kamči

Citlivost testu mám 25. V příbalovém letáku psali, že se má zkusit ještě jednou po 3 dnech a pokud zase jen jedna čárka, tak k lékaři. Až po týdnu zpoždění? Tak to mám v sobě zase malinkou naději, já už si říkala, že tento měsíc nevyšel... i když nevěřím moc, že by to hned první měsíc vyšlo :)

In reply to by Teryzka

No já měla mamatest s citlivostí 10 a ta čárka tam byla jen tak tak... Takže podlě mně ještě šanci máš :) bud si koupit citlivější test a nebo pak rovnou k lekaři a z krve by to mělo být poznat (pokud do te doby ms nedorazi). Třeba jsi měla jen ovulaci později, proto se to na testu ještě neukazuje :D Ale to čekání je nejhorší že? :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kámoška měla pozitivní test až někdy v 9tt ;) takže nehaž flintu do žita ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak teď jsem na to vážně zvědavá. Jseš hodná, že jsi se mnou napnutá jak to dopadne. Určitě dám vědět. Mám pěkný nervy - to čekání :h:

holky tak já nevím, MS stále nikde, pobolívá mě podbříšek, ale tak nějak jinak než když má MS přijít, teď jsme si dělal test citlivost 25 a negativní, takže tento měsíc asi smolík :-/

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jojo dokud MS nedorazí , tak je pořád naděje, zkusím nějak v týdnu, pokud do té doby nepřijde. Určitě napíšu :-) Díky za palce, kéž by to vyšlo :-)

In reply to by Danzy

díky moc, stále Ms nedorazila, ani mě nebolí břicho,prostě nic... tak uvidíme, třeba je to jen zpoždění, třeba jsme měla ovu později, nechámse překvapit. u prvního těhu mi naskočili // dřív než jsem vytáhla test z nádobky, hned druhý den po vynechání, takže s tím nemám takový zkušenosti a moje jinak pravidelná a na den přesná MS se nezpozdila nikdy, tak těžko říct co se děje.
Díky za držení pěstí :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, já se testila naposledy v úterý ráno a jedna čarka. Od toho dne na testy prdím a čekám a ... nic. Já mám spoždění taky 4/5 dní. Nechám ještě příští týden a když se neukážou dvě čárky nebo ms, tak vyrazím k dr. Včera jsem si taky říkala, ať dorazí aspoň ms, takhle se mi akorád honí hlavou, co se děje...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

spíš mám pocit, že napíšu že Ms dorazila, což by my v tuhle chvíli už ani tak nevadilo. Určitě si napíšeme, jak to pokračuje :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:-) já když čtu dpovědi od tebe, tak mi přijde, jako bych je psala já :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já mám právě taky šílené nutkání...ale, když budu mít negativní test, tak příští týden vyrazím k dr. Zbytečně si oddaluju další snažilkování :)

In reply to by čertice

Mám doma dva s citlivostí 25. Udělám si ho zítra a dr mi kdyžtak veme v úterý ráno krev a to se rozhodne. . . aby jsme stihly kdyžtak zadělat na dubňátko 2012, když stále čekáme na tu rudou potvoru, ale lepší by byla druhá čárka na testíku hned zítra a u tebe teda v neděli :) Přítel se mi od pondělí každý den ptá a já stále říkám, že ani jedno a včera mi řekl, takže už možná budu brzy taťka :) :) :)

Ahoj holky, tak hlásím, že :spid: měla přijít včera, zatím nikde nic, nevydržela jsem a test si dělala už ve čtvrtek kolem oběda a jedna čárka, tak zatím počkám s testováním, jestli ještě :spid: nedorazí běhěm noci nebo zítra a kdyžtak v pondělí testnu hned z ranní moči, ikdyž otmu moc nevěřím

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hele, no snad tam nebudu sama? :s: To mně mrzí tak příští měsíc se musíte více snažit :*O*: a určitě už to vyjde ;)

tak já už taky dočekala - tudíž vám zvyšuji pravděpodobnost, že některá z vás bude těhule ;)

Tak já už jsem dočekala. měla jsem to dostat o víkendu a ejhle, včera mrška dorazila. Takže zase nic. Ale jede se dál. Ale vám všem ostatním co (ne)čekáte, tak doufám, že se ani tý potvůrky nedočkáte a že tu budete jedna za druhou hlásit //. Tak hodně štěstíčka. Všem držím pěstičky.

Ahojky, já (ne)čekám 1.7., tak doufám, že nám to šem vyjde, první klouček MArtin se narodil v dubnu, tak březen by taky nebyl špatnej :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jaj Raduš, to je škoda... Ale my se o tom pocitu bavily že? A každá jsme tak nějak tušila že to ještě tento měsíc neklapne ://: (u mně ten pocit stále ještě přetrává tak se raději moc netěším ;) ) Tak z toho hlavně moc nesmutni a užij si dovolenou a za pár dní hurá do toho :|-|: :kiss:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja mam aspon toho zlobivyho mazlika,ktery mi dava spoustu podnetu , takze mam smely duvod na nekoho cely den hulakat ... (delam si srandu samozrejme ) }:)

In reply to by mabis

ale vzdyt jooooo :P este se nehroutim, nakoupila jsem damske hygienicke potreby a hura na vylet :€):
me uz teplota klesla na 36,4 :bulva: :devil:
tak jsem zvedava co budete hlasit za tyden :metal:
nadeje je vzdy , ale zas asi uz by byl na testu duch v den ms a neni tam ani nic :#o: :s: :a:

In reply to by Danzy

Ta snad věděla co tu píšeš, že teď dorazila. ;) Je mi to líto. Ale hlavu vzhůru. Pár dní a snaženíčko může začít znovu. posílám :€s€: a :k: pro lepší náladu

In reply to by krtecek

dekuji :-)
vedela jsem ze prijde, kdyz v den ms neni na testu ani stin tak sme jasni , aspon u me to funguje stopro :€{€:
tak drzim pesti aspon jsem vam zvysila procentualni sanci :€): :€s€: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kéž by Blani :) No kousek to jo ale už ted mi to připadá jako věčnost :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

;) ono je to na jednu stranu vecnost , na druhou ocekavani , ktere muze dopadnout dobre ;)

In reply to by Danzy

To jo holky... Dneska to nijak zvlášt neprožívám :) Jedu na srazík se spolužačkama a jejich dětma víkend si užijeme s tatkou a pak už to nějak dopadne :) Příznaky nemám žádné, až na zhoršující se plet :( což už mně značí blížící se příchod :spid:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky