:-(

04.05.2011

Ahoj holky, už si vás tak dovoluji nazývat, protože jste mi hnedka přirostli k srdíčku, svou ochotou poradit a i všim ostatním :+^*: ...třeba že máte podobné problémy a prožíváte podobné situace a jsme asi zhruba stejně dlouho těhulky :q: ...Posledních několik dnů možná týden mě trápí tvrdnutí bříška a to i přestože hodně odpočívám i ležím :|€|: , mám zatím neschopneku, trápí mě totiž nechvalně známé a v těhotenství dost rozšířené hemoroidy..Až se stydím že to píšu, ale co je to normální, beru na to Detralex, ten mimískovi neublíží..
V práci jsem celé hodiny jen seděla bez možnosti pohybu, střeva nepracovali jako obvykle a mělo to na mě dopad že jsem třeba 3-4 dny někdy i 5 trpěla zácpou a to potom bylo peklo a nepřála bych to nikomu...
Když tenhle problém pomalu odeznívá, snažím se jíst hodně jablek, hrušek, doma dělaných zeleninových salátů a hodně pít..začne mi tvrdnout pupendo, kdyby jednou dvakrát tak si toho možná ani nevšimnu, ale mě to někdy potrápí i 5x za den a jsem teprve na začátku, s malou si tohle nepamatuju a tak se ptám, není na tvrdnutí břicha ve 13tt trošku brzy?
Asi bych měla zavolat doktorce ale nechci působit jako hysterka, jestli mi rozumíte..
Děkuju za jkoukoliv radu:-)) :€s€: :+^*:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to já už přešla na tabletky (předtím jsem měla magnosolv), teď už máme 3x2.. A odpočívání moc nezabírá, jsem doma na neschopence kvůli tomu a stejně tvrdne :( Nedovedu si představit to zvládat s dítkem, kolikrát jsem schopná v předklonu doplazit se sotva do koupelny :00:

In reply to by Henesee

Ten jsem měla taky, teda mám. Tak mně odpočívat ještě pomáhá, ale je fakt, že tvrdne i u ležení. Ale u mě je to ještě "podpořeno" infekcí, na kterou jsem vyfasovala antibiotika. A ta bakterie způsobuje i kontrakce dělohy, takže doufám, že léčba zabere, antibiotika vyfasoval i manžel. A už jsou to druhé za toto těhotenství, tentokrát je to něco jiného. No, nenudím se...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teri, díky moc! Zavolala jsem, to magnezko mám brát 3 denně 1 tbl, přiveze mi ho přítel až pojede z práce..jinak já už odpočívat můžu celkem dobře, protože malá je ve školce...ale co mám neschopenku je víc doma se mnou než tam:-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to máme podobně, doma je bordela jako nikdy, hory nevyžehleného prádlo, kupí se to všude už i u malé na palandě, to už ale musim zlikvidovat je to fuj, jenže mě se nic nechce, přítel se taky snaží, vozí malou do školky i z ní, kontroluje jestli beru léky, občas umyje i nádobí, vypere, mám teď hrozně lenivou až se stydím...když jsem byla v práci den mi tak rychle neutekl jako teď když jsem doma a nic nedělám...zítra jdu k té dr. tak napíšu víc.. Tak se holky opatrujte a opočívejte..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc děkuju za radu...zavolala jsem Magnezko mám brát a v pátek jdu na kontrolu, měla jsem jít sice až v pondělek na velký ultrazvuk a ty další věci co k tomu patří..tak mi to možná udělají všechno rovnou..
Taky přeji ať je vše ok, miminko roste tak jak má... u prvního mi přišlo že to utíkalo jako voda, teď mám pocit že než já budu ve 24tt bude to věčnost:-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka