:-(((

05.03.2008

No holky ja se z toho zblaznim..tak včerA sem si začala zavadět ten krem, no to že to svědilo to bych přešla..ale ja rano vstala a asi sem to dostala:-(((nebo ja to nechapu..beru prvni cyklus prášky na upravu cyklu a dneska jej beru a zítra taky a pak sem to měla až dostat...no ale ja prostě mam už ted :-(((po 24 dnech cyklu...ja tomu nerozumim..Sestra na gyndě(sem hned volala) mi řekla že se to někdy stava, ale ja sem zas z toho rozhozena..tak mam krem vysadit a čekat..a prašky dobrat..ty jo to je věčne nevím co si to tělo jako dovoluje :( }:) sem na něj naštvana

Klídek, já to měla dostat až v neděli a přišlo to už v pondělí. Takže o týden. Tento měsíc jsem hormony nebrala, tak si se mnou zřejmě zašprýmovali moje vlastní. Taky si říkám, jestli to nebylo tím divokým sexem po 4 týdnech.

In reply to by sow

hi hi.jo to bude tím sexikem určitě.jo už sem v klidu..včera sem měla deprese ale pak sem si řekla že je to lepší než jak sem to dostala až po 45 dnech že..a pak namažu 3 dny kremek a pak hurá na snaženíčko..hi hi

In reply to by maarketa

Já to měla teď jen 3 dny a to skoro vůbec, takže čert ví co se mi v tom břiše děje. Bohužel nám teď zjistila gyndařka i ureoplazmata /nějaký bakterie či co/ , takže od zítřka berem oba s chlapem ATB a pak se do toho pustíme taky. Prý je možný, že ty bakterie už máme dýl a proto nemůžu otěhotnět / to jsem četla na netu /, tak doufám, že se po přeléčení zadaří. A když ne, tak jdem v dubnu do CAR.

In reply to by Pavule

Jo, jo. Po 4 týdnech jsme se k sobě vrátili. Zatím je to takový divný, ale mimi chcem pořád dál. Dnes mi dr. na gyndě řekla, že CAR nebude v dubnu, ale až tak v červnu. Prý se to kvůli těm mým různým komplikacím posune.
A co ty? Jak roste bříško? Co nevolnosti? Atd....?

In reply to by sow

Tak to mám radost, že dále chcete miminko. Jinak mně bříško roste dost rychle, vůbec jsem to nečekala. Ty nejhorší nevolnosti mě pustily. Teď jím tak nějak už všechno, ale odpoledne a pak v podvečer se mi udělá divně, že bych zalezla a nevylejzala. ALe za chvíli se to rozdýchá a je zase líp. Takže těhu je dost v pohodě, když čtu u ostatních, jak jim je zle.

In reply to by sow

to je blby ale víš jak to je plodne dny neplodne dny, příroda si s nami stejne hraje jak chce..takže nic není ztraceno...ja mam vlastně menses od středy ale zase tak slabou a tmavou, ty hormony to je děs..sem zvědava co mne ješte čeka...držím palečky att si brzo OK, a at se brzy zadaří

In reply to by maarketa

Já si taky říkám, že vlastně teď nevím jak na to jsem. Dostala jsem to o týden dřív, opět jen na 3 dny, takže plodný dny nemusí být o víkendu jak bych si myslela, ale i jindy. Však až budem zdraví, tak to prubnem :) .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo taky to nemáš jednoduche..ale snad se nam všem brzy povede aspon že se tady můžeme vykecat

A nebereš nízké dávky. Pamatuji si, že jsi psala, že bereš duphaston. Já jsem někdy při něm zašpinila, ale jen v prostřed cyklu když jsem ho začla brát, a to jsem přičítala doznívající ovulaci. Já brala 2krát denně jednu tabletu, ale lze ho brát i 3krát.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no jo ale ja pořád beru ten prašek a měšla sem to dostat až po dobrani a ja ho beru i zitra tak nechapu ach jo

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Čauky Markét :) tak to já jsem to mívávala pravidelně. Někdy se to seklo o +- jeden den. Ale minulý měsíc mi doktorka nasadila HA a hned o čtyři dny :) A dnes jsem byla u primáře a mám je brát ještě jeden měsíc, tak jsem zvědavá, jaký rozestup mě bude zase čekat :) Hlavně, abych se tak nějak trefila do termínu na operaci, protože mi to naplánovali tak, abych MS neměla... :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka