:-))))

06.02.2008

Stalo se vam nekdy matžky ze jste chteli to svoje mimi spapt.Me jo ale az po tom co jsem odstranila tohle.Mimochodem pokracuje to az ke krku :e):

:s: manžel když přebaluje, tak ho z ložnice vždycky slyším jak křičí " našel jsem zlatoooo". Když to bylo poprvé, tak tam letim jako blázen a ono ho.... :s:

:§) Ja mam nekdy spatny svedomi ze jsem na ni zla.Treba kdyz dlouho rve.Rekla jsem ji treba....bud uz zticha do prdele.....a pak jsem si to vycitala.Jsem blazen.Stejne me nerozumi.

In reply to by Zuzana.Picmouse

včera řešila, jestli to svoje dítko vlastně miluješ od prvního okamžiku, nebo si vztah buduješ a to samé u tatínků. Ségra říkala, že je to různé, ale prý jsou chvíle, kdy bys s ním švihla do postýlky a říkáš si, jestli ti to bylo zapotřebí, ale to neznamená, že jsi špatná matka. Jsou to nervy a stres. Má 3 děti tak asi ví o čem mluví.

ivka222

In reply to by Zuzana.Picmouse

mně jednou kluk brečel v kuse asi 4 hodiny,a já jsem ho po té štípla do tváře(samozřejmně jen zlehka),ale potom se mi ulevilo věděla jsem proč brečí a ze mně to nějak spadlo,ale potom jsem zjistila že mu ve 4měsících vylezl zub a to ho vlastně trápilo,nebuj oni někdy ty nervy pracujou a kord když nevíš proč vlastně brečí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky