:-)

16.07.2009

Ahoj děvčata!
Jsem tu nová tak se ráda seznámím...:-)Jinak minulý týden 8.7. jsem se dozvěděla že jsem ve 3 týdnu!jenom takový menší problém je že mi je 16!I přes to jsme se s přítelem rozhodli si miminko nechat a jsem za to ráda tak bude snad vše ok:-)jo a ještě se chci zeptat dnes jsem dostala MS ale to se prý muže stát že?!děkuju předem za odpovědi Týna

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,opravdu tě nechci nějak strašit ale raději si zajdi k doktoru,zaky by se mohlo stát že potrácíš.Zajdi tam ať máš jistotu.Držím palečky ať to dobře dopadne.

ahojky jj my se snažili o mimi a taky jsem dostala v prvním měsíci MS tak jsem ani nevěděla že jsem těhu, pak jsem měla zpoždění tak my dr řekl že jsem v 6tt .-))

ahojky ,mě je 23 a když mám 8měsíční mimi,no a když sem byla těhu,tak mě to zjistili asi v 10týdnu no a v krvi byl nález LEHCE pozitivní,tak taky čumím,že to jde zjistit ve 3týdnu... :jawdrop: Ale jinak gratuluji.:-)

Ahojky, mně je 21 a zjistila jsem, že péče o mimčo, je dost náročná... Ale rozhodně bych neměnila, je to krásnej pocit a malá je moje štěstíčko, pravdou je, že já jsem sama bez přítele, hodně mi pomáhají rodiče... S tou MS si myslím, že je to normální, ale pokud jde o nějaké jiné krvácení, tak nevím, raději si zajdi ke svýmu Dr., aby nešlo o něco jiného...
Barča :)

Jestli jsi měla těhotenství potvrzené (což je ve 3týdnu neobvyklé) tak bych asi nečekala a zajela si na pohotovost ať Tě zkontrolujou. Normální MS až tak obvyklá není :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka