......

03.02.2008

Ahojky!!! Tak jsem si tu dnes přečetla dvě zprávičky o mrtvých miminkách...a teď z toho zase nebudu spát. Nevím jak vy, ale já si myslím že je to snad lepší to sem nepsat. Mám teď strašný strach že se mi to stane taky...asi bych to nepřežila. Myslím že to nenechává chladnou žádnou z vás a taky neni dobrý takhle se trápit a přemýšlet nad tím nejhorším na konci těhu...Já jsem se totiž takhle trápila celý těhotenství, nedokázala jsem si to užívat....nikdy nic mi zatím v životě nevycházelo, všechno šlo až moc těžce...proto mi přišlo divné že by moje těhotenství bylo bezproblémové...asi se toho strachu nikdy nezbavím...a když si pak tady přečtu tohle, tak je mi do breku, cítim takovou hroznou beznaděj :r:

Ahojík...no mě Ti to taky pěkně vykolejilo :w: Jsem už na konci těhotenství, malej se moc nehýbe, tak ho budím...no a když jsem si přečetla, že to nemusí být pohyby, tak taky pěkně panikařím :n: :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jenže když to tak čtu, tak se většinou neví proč se to děje. Člověk pak neví na co si dávat pozor :(

Ahojky,tak jsem na tom stejne jak ty,taky si myslim pak,ze se to stane me.taky nemam klidne tehotenstvi porad se jen neceho obavam,ze zacatku jsem mela nejake problemy,ale to se pak obratilo k dobremu.Jsem z toho ted taky spatna a porad nad tim premyslim,je to hrozne co se stava,pripada mi,ja kdyby nebyly UZ fakt si to vse hned beru na sebe,mam strasny strach i mimi :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka