:-(

11.01.2008

dneska jsme 37+0tt a já už se nemůžu dočkat až se malý narodí. :e): Všechno mě bolí, byla jsem ve městě nakoupit a jen jsem vyšla ven tak mě začalo píchat v boku jako po běhání :-( přešlo to až doma. Ještě jsem zadělala těsto na večeři a musela jsem si jít lehnout, jak mě začalo tvrdnout a bolet bříško :r: a záda mě pobolívají už od včerejška :r: To by mě zajímalo, co budu dělat těsně před porodem..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: :s: Ale stejně bych jim přála aby si zkusili porodit aspoň jedno dítko :dance:

In reply to by miky

dneska už nic nedělám :-) K večeři budeme mít pizzu a těsto už mám hotové tak to pak jen pokladu vším možným a dám do trouby :dance: Ale stejně mě dostává, že mi stačí malá procházka a je mi zle :(

In reply to by janinka

janinko to neřeš za chvíly bude mimísek venku a bude líp.Hl.jak nejsou jiné vážnější problémy.Já taky někdy vylezu a začně mě píchat v podbříšku a to jsem ve 30tt.takže tak.Už jsi měla poslíčky?jo a k pizze dobrou chut taky bych si dala,ale co bych si nedala,že když baštím jako prokopnutá :s: :s: :s:

In reply to by miky

poslíčky jsem měla někdy ve 32.tt ale od té doby mám klid (až do teď) už ani nemám strach z porodu co jsem ještě nedávno měla, ale jen se těším na mimi :-) a na to, že se vyspím na bříšku a nebudu do všeho narážet :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka