Jak skladovat přírkmy?
Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat, jak mám skladovat doma připravované příkrmy, aby co nejdéle vydrželi? Dnes jsem dělala zeleninu s kuřecím masem, je toho asi jako 4 ty malé skleničky, takže to samozřejmě malá během dneška a zítra nesní. Tak jsem se chtěla zeptat, co s tím? Přemýšlela jsem to zamrazit, ale pak, když to budu chtít podávat, tak to bude zlouhavé, než se to rozmrazí. Pak mě napadlo to zavařit - nalít horké do horkých skleniček a zavřít, ale mám doma jen 2 ty malé od Hami a nejsem si jistá, jestli když je otevřu, tak jestli jdou pak zase zavřít. Pokud s tím máte někdo zkušenosti, tak budu ráda, když mi poradíte :) Díky
Komentáře jsou momentálně nedostupné. Děkujeme za pochopení.