Prosíííím o radu!!!!Jak děláte dušenou mrkev, aby byla mnam..
... :s: .Já ji dělám na másle, ale jak ji dokončujete a co do ní dáváte??
s vepřovým masem: Osmahnu najemno nakrájenou cibulku, dám na ni vepřové maso nakrájené na kostky a v papiňáku povařím cca 15minut. Napřed to maso nakrájené na kousky v míse osolím, opepřím, posypu kmínem a zasypu hladkou moukou. Mezitím nastouhám nahrubo mrkev, poté přidám k masu a chvíli vařím, dokud mrkev nezměkne. Je to dobré mňam
já jí dělám na másle a s kmínem..
In reply to já jí dělám na másle a by bonparka
Já taky, já taky :\x: :\x: :\x:
já jí dělám na másle a s kmínem..
my ji neděláme, v jediné dušené formě ji jím když se peče s kuřátkem.. ;)
Ahoj Danko. Já ji dělám taky na másle, někdy na oliv. oleji. Dávám do ní sůl, pepř a pokud není moc sladká, tak i trochu cukru. Takhle to mám nejradši. Někdy ji dělám i s celerem a petrželem nebo s cukinou, výborná je taky s kedlubnou nebo květákem nebo brokolicí. Někdy tam dám třeba pesto nebo kari. :a\|: :hu:
ahojky. Já ji nastrouhám, je to lepší, osmahnu na másle, 10 min ji podusím, přidám hrášek, naliju trošku smetany nebo mléka, zakapu citronem, krystal cukr, sůl a zapráším moukou. mnam. dělám často
:one: .Nakonec jsem to udělala jako vždy, jen bych řekla, že ted konečně to vypadá a chutná moooc dobře.. :) .Ted jsem se nadlábla a bylo to výýýbornýýý.. ;) .Ted půjdu s Majdinkou ven a pak možná ještě přijdu... :a: .