můžu obalovat v polohrubé?
já trdlo, došla mi hladká mouka...dělám dneska kuřecí řízky, jestli to z polohrubé nejde tak budu přírodní ale ty se k tomu zbytku br. salátu asi moc nehodí že?
Já obaluju jenom ve vajíčku a strouhance a je to výborný,mouka nám vůbec nechybí.... :a:
Nebo udělej obrácené řízky... tj. nasolené a nakořeněné (já dávám grilovací koření od Vitany) maso obalíš nejdřív ve strouhance, potom v rozšlehaném vajíčku a smažíš...
In reply to Nebo udělej obrácené by Blue Jane
ale pro mě strašně slaný, manžle spokojen konečně nemusí dosolovat. asi jsem už neměla solit vejce, když je tam to slané grilovací...ještě jenou díky :a:
In reply to Nebo udělej obrácené by Blue Jane
:a:
jasně že mužeš
Jj, určitě můžeš a přírodním by si také nic nezkazila. :a: mňam
In reply to Jj, určitě můžeš a by sonatko.sh
Přesně tak :ww:
Já dokonce jednou četla, že nejideálnější je hrubá, že se jí tam tolik nenalepí a třeba květák je s ní super, není moučný, jinak obaluju jedině v polohrubé.