Dušené hovězí, brambor a kapusta coby příloha

09.11.2007

Dušené hovězí, brambor a kapusta coby příloha

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Hovězí maso,
brambory,
střední kapusta,cibulka,
4-5stroužků česneku-dle chuti,
sůl,vegeta.
Na jíšku (zásmažku): olej,hladká mouka.

POSTUP PŘÍPRAVY

Připravené maso osolíme a dáme dusit nebo péct.

Brambory si připravíme buď vařené,nebo americké.

1 střední kapustu rozpůlíme a nakrájíme na drobné kousky-podélně,jako když krájíme zelí.Spaříme v hrnci.Nakrájíme nadrobno cibulku a necháme na oleji zesklovatět.Poté přidáme spařenou kapustu, osolíme dle chuti a dusíme na pánvičce
Připravíme si jíšku-olej,do toho hladkou mouku, zamícháme, podusíme a jakmile chytne jíška barvičku,odstavíme.
Když je kapusta dostatečně podušená-musí změknout,přidáme jíšku a mícháme,aby se nám kapusta nepřipálla, přidáme lisovaný česnek a dochutíme vegetou.

Až je masíčko měkkoučké,nachystáme je na talíř, přidáme brambory a obložíme kapustou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka