dnes delam rizoto a potrebuji se na neco zeptat :-)
snad nektera budete vedet ;)
delam rizoto se šunkou a zeleninou a chtela bych do toho dat i smetanu aby to bylo smetanovy (toja miluji) ale premyslim jak aby me ta smetana tam zhoustla? diky moc
In reply to Do rizeta smetanu, to by Alfa
uz to mam hotove a je to supr!!
Osmahla jsem cibulku,na cibulku jsem nasypala mrazenou zeleninu(mrkev,hrasek,kukurice) a nechala chvili podusit. pak jsem tam nasypala nakrajenej salam a vse michala.
Pak jeden tavenak a nalila jsem tam smetanu.Krasne to zhoustlo a nakonec nasyp ryzu a promichej a dochut.je to vyborny!
In reply to nene bez mouky by Kirsche
právě,že to zní dobře...to někdy zkusím...my právě děláme s kečupem...spěním cibulku opražím rýži zaleju vývarem, přihodím masíčko (vepřové), dám tam mrkvičku a hrášek a nakonec sůl, pepř, kečup a posypu sýrem...
In reply to právě,že to zní by Alfa
byla to mnamka :a:
Nez ji tam nalejes, tak do ni primichej trosku mouky. Ale v potstate by to melo jit i bez toho, ona se castecne vsakne do ryze.
In reply to Nez ji tam nalejes, tak do by macouch
taky jsem premyslela ze ona se vskane do ryze..
Nez ji tam nalejes, tak do ni primychej trosku mouky. Ale v potstate by to melo jit i bez toho, ona se castecne vsakne do ryze.
Do rizeta smetanu, to slyším poprvé..jak ho děláš? Jinak bych tam dala kousek mouky do tý smetany... :a: