Pěkný večír děvčátka!!Magdalénčina kontrola v 8měsících dopadla takto...

22.01.2009

váha 8040g a měříme 75cm, probrečela celý pobyt v ordinaci, to jí jen měřily hrudníček a hlavičku, vážily a poslouchaly... :) .Dostaly jsme mastičku na ekzém co má na tvářičce a půjdeme na další krevní obraz, tak snad bude v pořádku.Když jsem sestře řekla, že se jí zase začalo objevovat promodrání kolem pusinky, tak mi na to ani nic neřekla... :jawdrop: , začínám uvažovat o změně dr..No, ale uvidíme.Jinak u nás je nové to, že přes den docela často spí, zato v noci vyvádí a já jsem pak jak zombii... :!k: .Lezeme rychlostí nevídanou... :!k: , pořád si stoupá, už udělá i pár krůčků.Umíme pápá, tanyny tanyny, berany berany, ráda se líbá... :!k: .Už papá skoro všechno, ale moc toho nesní... :n: , jen polívčičky, to dokáže zblajznout plný talíř... :a\|: .Je to pěkný kvítko, ale jak se to říká...aspon víme, že ji máme... :h: :h: :h: .

Ahojky! No já myslela ze kvuli tonu dlbemu Vigantolu se Magdalenčiny míry v 8 měsících nedozvíme nikdy :!k: a jsou pěkné to ti povím není ani při těle ani vychrtltá modelka prostě tak akorát už jsem dlouho neviděla její fotky musí byt hezká princezna. My jdem na 8 měsíční v út tak snad budeme OK. PS: tu Dr bych být Tebou vyměnila určitě.
Mějte se famfárově T+F

In reply to by TerezkaCZ

Já musel nejdřív ten nával vzteku na sebe, ze sebe dostat... ;) .No a pak jsem si vzpomněla, že jsem se zapomněla pochlubit mírama... :) .Fotečky budou snad brzo, nějak nám blbne PC a nemůžeme je tam dostat.Dnes jedu k rodičům, tak to zkusím od nich.. ;) .Mám pár krásných foteček... :c: .Pozeptám se po jinejch doktorkách a asi fakt pryč od téhle... ;) .Taky se mějte fanfárově... :a: .D+M.

jé to vážíte a měříte jako mi mi už taky máme 8měsíční zasebou jo jo lezeme jak draci pomalu mu nestačím a u nábytku a kolem postýlky si choddí jak ho napadne a když dosáhne ze křesla na gauč či stůl tak si i přejde :00: sisina a Matějíček

my měli v 8 měsících 69 cm a 8 kg :-) adámek taky zlobí s jídlem, ale dneska jsem našla zoubek, tak snad to bude zase lepší.. jinak je to malá šikulka, adámek je na ty dovednosti trošku lenoch :-)

ahoj kočky, to máte slušné míry, ještě lepší než my v 10měsících :one: :c: ..my jsme ještě "miminka" :!k: , ale za to asi sníme víc než my, všchno a plný talíř a ještě si stěžujeme a žebráme, když rodiče obědvají, svačí a večeří :hu: :!k: pořád bychom jedly :hu: a hooodně věcí umíte :qu:

In reply to by dupkaM

Jo to když my jíme, tak se nám také drápe po talíři... :!k: .Někdy už ji dáme, pokud máme něco přijatelného... ;) .Když jí dám kus chleba do ruky, tak čvrtku s ní a se zbytkem si hraje... :!k: .No a tak by to bylo i s jiným jídlem... :!k: , tak to samostravování, ještě nějakou chvilku odkládám... :s: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka