Co myslíte mám jít nebo ne??

22.01.2009

:r: :r: :r: Holky malá spí s náma v postely a jak si tak spím vůbec si nedokážu představit jak ale normálně z ní spadla plakala tak 10 minut :r: :r: :r: :r: :r: a ted už si hraje směje se atd..myslíte mám s ní jít k dr.? nebo nemám?děkuji za odpovědi jsem fakt hrozná matka když jsem toto dopustila :r: :r: :r:

Ahoj Radushko, to se stane kazdemu, myslim ze vetsina miminek aspon jednou odnekud spadla. tak neplakej, nejsi hrozna mama.Nam maly spadnul zrovna minuly patek...teda spise manzovi, hlidal ho rano a sel mu delat snidanku a nechal ho na sedacce uplne vzadu, bylo to dost daleko od kraje a dodnes nechapem jak se to malemu podarilo, ale podarilo:-) Neletela bych s tim hned k doktorovi, spis bych malou hlidala jestli neni moc spava nebo se nechova jinak nez obvykle a hlavne taky nesmi zvracet. Kdyby se neco z toho projevilo tak bych letela ale jinak ne. Bud v klidu,nejsi prvni ani posledni ;)

to není tím,že by si byla špatná matka.Mimča se začínají už chrout a začínají zkoušet co dokážou,no a malá spadla.Já bych asi s malou zašla k dr.,ať máš klid.Jistota je jistota.Tak se holky opatrujte pa Jana a Jakoubek :a:

Ahojky, tak se taky přidávám do klubu... u nás to dopadlo šťastně. malá spadla, já hysterčila, malá taky, manžel zkontroloval a malá se uklidnila... už jsou to 4 měsíce, možná i víc. ale sleduj ji...

In reply to by Radushka.

tak té fdoktorce máš říct,že s tebe má peníze.tak at nekecá a věnuje se Vám.Malá je taky šidlo.Proto ji nechávám na zemi.Na MMB jsem se dívala.Na ukro jsem zapomněla.Děkuji.Dej pak vědět,jak jste dopadli.

Nám se to taky ,,povedlo,,,hned jsme jeli na rentgen,kdyby něco,pak nás prohlížel doktor,říkal,že nejhorší je ,když dítě nebrečí a je zticha,to je vždycky špatný,většinou prý brečí,že se leknou,musela jsem jí pak hlídat,jestli není apatická a poradil mi,že až usne,tak jí mám trošku štípnout,a když se pohne nebo nějak jinak zareaguje,tak je to v pohodě,jo a neměla by zvracet,jinak upaluj k doktorovi,já mám výčitky ještě ted a už je to dva měsíce,i když nejsme sami,pár maminkám už se tady taky stalo :a:

Ahojky neplač mě Honzík spadl také. Jak ti spadla?? Hlídej hlavičku aby neměla otok a hlavně aby se to nenalilo do červena to jeďte ihned k doktorovi. Prý by neměla tak dvě až tři hodiny spát a hlídat jí!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka