Aktuální foto:-)

18.01.2009

Ahojky, přeji všem krásný den. Vložím sem fotečky se Simonkou z dnešního dne, to mám dole 30 kg, snažila jsem se trochu změnit image, nechala si udělat nehty, zašla ke kadeřnici, do solárka a koupila nové oblečení...

Tak tomu říkám paráda :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: Já taky začala trošku hubnout,ale přestala jsem jen jíst bílé pečivo a sladkosti. Mám dole 2 kilka a ještě aspoň 4 mě čekají. ;) :a:

Tééda, vypadáš úžasně! :one: Můžu se zeptat, kolik teď měříš a vážíš? Taky se sažím hubnout, ale když vidím tebe, tak se můžu jít zahrabat... :00: :-)

No ty brďo jsi borec!!! Já se také dala do diety, váha mi ukázala 88 kg. Už mám po 14-ti dnech 5 kg dole, je pravda, že to prostě jde, když se chce! A s tím hladem je to jak píšeš!!!! První týden jsme hladila párek, jaký jsem měla hlad a teď už se spíš musím hlídat, abych něco jedla. Vypustila jsme úplně přílohy, pečivo, tuky a jím také hodně zeleninu, ovoce a vše vařené pouze na vodě!!!! A jezdím na rotopedu!!! No až uvidím takový výsledek jako máš Ty!!!!!! Tak se taky sem vložím, jsi opravdu borec, moc ti to přeju!!!!!!! :qu: :qu: :qu:

teda závidím!!!! :one: a peěkně mě motiveješ :one: jdu so toho. Mám 90 kg a musím to schodit abych byla taková kočka jako jseš ty :h:

Teda Foxi, super :one: A Simonka je kouzelná...moc Vám to sluší.....mě už chybí jen 1kg :dance: A dietu nedržím a ani necvičím :n:

In reply to by j.nemcova83

Když jsem viděla že mám 90kg, tak jsem zkusila zeleninu a šlo to dost rychle dolů, ze začátku třeba 4 kg za týden, nejdřív (první týden) jsem měla hlad, ale pak pořád menší a menší...a teď už je to fakt uplně v pohodě, vůbec jsem necvičila, a kůži vytahanou nemám, koupila jsem si od Avonu, ty zpevňující krémy a funguje to.

Ty bláho 30kilo :w:dolů. To ted vážíš tak 45?Sluší ti to,žádnej zadek,napiš,co si jedla,spíš nejedla :s: Simonka je taky moc krásná :c: jste :cat:

:one: seš dobrá na sobě takhle zapracovat,já ted taky chci zhubnout ale né a né se vyburcovat,jsem lenoch. A tak nám pověz jak si zhubla za jak dlouho a jakej si měla jídelák apod. myslím že by to tu zajímalo více ženských :///: a taky dej fotku před hubnutím jsem tě neviděla:-)

In reply to by foxi1

natu fotku a musím uznat že je to veliká změna,jen bacha ba jojo efekt přecejenom si to zhubla dost rychle to pak jde rychle zpět když zase se rozjíš,ale seš šikulka tiše závidím já nenažranec :pig: ted jsem měla gulášek s 5knedlíky :a\|: tak se nemůžu divit že se kulatím :!k: :!k: :!k: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka