Proč moje dítě nespíííííííí?

09.01.2009

Holky, já vím, že vás je tu kupa, co jim děti přes den moc nespí, tak mi poraďte.
Náš Štěpánek spinkal přes den jen prvníí týden svého života. Od tý doby spal mín a mín, vím, to je normální, ale ne na 3 měsíční mimino.
Poslední týden to vrcholí tím, že je v 9 vzhůru a pak nespí. Usne mi po dlouhým řvaní u flašky, ale jak ho zvednu, aby si krknul, hned je vzhůru a položit ho do postýlky to je řevu. Když už usne, tak na 15minut a pak je o to protivnější.
Chvilkama si hrajeme, dlouho ho to neba, nejradši by mi seděl na ruce a díval se na telku..dobře, proč ne, ale musím před tou televizí stát, jakmile si sednu, spustí totální řev. Nosit nosit a nosit, hrát si jen chvíli a řvát z únavy, to je náš den. Moje psychika nic moc, ale to jen proto, že mám strach, aby mu něco nebylo, když takhle nespí. Přece jen je to uřehtaný a usměvavý miminko, ale musí být vyspinkanej, takže se moc nesměje, jelikož je strašně unavenej. Pak mu nejde ani večer usnou samou únavou a brečí.
Kdyby aspon pravidelně pospával těch 30 minut, jako to bylo doteď, nemusí prospat celý den, ale aspon trochu.
Venku v kočárku přesně 30 minut a pak musíme valit dom, protože řve a už neusne...ani doma když ho vozím po bytě...
Poraďte mi holky..proč nespí??
Bereme ty antibiotika kvůli té dilataci ledvinové pánvičky, měl by je brát do konce 3 měsíce, takže by měl ted končit. Od třetího týdne věku každej večer, je na nich napsaný, nespavost, nervozita u dětí a různý další příznaky...myslíte, že je to i tím???
Jinak je Štěpula moc řechtací dítě, ale opravdu jen někdy a krátce, většinou má pusinu do podkovičky a nebo rovnou fňuká......

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak u nás je to stejné, přes den Terezka spí jen podle nálady a to s ní nesmím hýbat, jak se pokusím jí přemístit hned je vzůru už nezabere :( . Radu bohužel nemám, řešíme stejný problém :a:

malá měla včera 4 týdny a jestli přes den spí hodinu-tak je to úspěch,v kočárku je to lepší,ale doma vůbec nezabere.Takže v klidu,ale jsem ráda,že spí alespoň v noci

In reply to by Peterson

máme to tak taky...doma jedině na rukách a položit do postýlky a za chvíli je vzhůru...
v noci to jakš takš jde, vydrží od večerního jídla třeba i do 7 do rána spát, ale neklidně...je to čím dál horší...
snad se to s těma 3 měsícema srovná...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka