dalsi lednove mimi

05.01.2009

ahoj holky moje lednovy. Predem se hrozne omlouvam za predbihani :-}
4.1. 09 v 8.11h rano se nam narodil krasny kluk Maxim. Presto, ze je o 13 dni driv, je zdravy a mel 3.16kg. Uz jsme doma a ma se cile k svetu, hodne breci :-} Porod popisu priste. Pa Lenka a Max

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak to moc gratuluju k Maximkovi.Přeju vám hodně štěstíčka a zdravíčka at malej krásně roste a dělá vám jen samou radost

Převeliká gratulace k Maxíkovi ! :k: :\x: :k: :\x:
Nedávno jsme ještě řešily, kdo půjde dřív, tak to máš za sebou... Posílám hodně sil do Londýna a hoooodně zdravíčka vám oběma... !!! :a:

In reply to by Eva28

dekuju, ja jsem taky porad neverila, ze budu rodit, myslela jsem, ze mam poslicky, az kdyz ze me vytekla voda, tak rikam: a je to jdeme rodit. Fakt jsem myslela, ze budu prenaset a nakonec je o 12 dni driv. At ti to taky dobre dopadne.

Ahoj, tak jsme spolu měly termín a obě to máme za sebou? Jak to, že Vás tak brzy pustili? Jak se cítíš takhle brzy doma ? Přece jen vaření a tak. Nám teda vaří babička, ale přece jen je furt co dělat. Tak hodně štěstí k chlapečkovi!!! :e): Jsem taky tak šťastná. Papa :a:

In reply to by Jeřabinka2009

jerabinko, ani nevim, ze uz to mas taky za sebou, ja se sem ted moc nedostanu. Ale taky ti moc gratuluju a preju at jste zdravi. Tady v Anglii se pousti hodne brzo, nemaj misto, porodnice praskaji ve svech. Vari mi pritel, ma tyden volno, tady je otcovska dovolena, v CR jeste bohuzel ne. Ale me je fajn, ja uz se citim, jako kdybych ani nerodila. Jen s Maxem je prace, takze na vareni asi nebude moc cas. Chleba s maslem to jisti :)

To je drzost, tohleto. Já tady ještě z prosince a někdo si rodí o 14 dní dřív. :§) Samozřejmě moc gratuluju a přeju jen to nej- a hlavně hodně zdraví! :qu: :cc): :a:

Tak to snad není pravda, co předbíháš?! Hlavně že nic, že? Nic se nechystá!
Přeji vám hodně štěstíčka a zdravíčka. Co to bylo za den že jste všechny rodily? :one: :c: :qu:

strašně moc gratuluju k chlapečkovi a přeji Vám oběma hodně zdravíčka a štěstíčka a teď mi někdo vysvětlete, co se to toho 4.1. dělo a proč se to semnou nedělo taky:( já už ci taky mimi :§)

gratuluju k výkonu, já mám taky termín 17.1. CS zatím jen 3, tak se to chystá, ale pomalu, závidím.užívej si to!jarka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka