pas?

04.01.2009

Zdravím všechny maminky, těhulky i snažilky a prosím o radu.
Chtěli jsme jet s manželem a s malým na nákup do Německa, ale nevím jestli s ním můžu přes hranice? Musím mít malého zapsaného v občance nebo v pasu? Nebo můžeme jet jen tak?? Mockrát děkuji za rady...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak vám holky moc děkuju. Dneska jsem si došla na magistrát a tam mi řekli, že v občance to nestačí, buď musí mít mimčo svůj pas a nebo si ho musím do pasu zapsat já nebo tatínek. Tak jsem si nechala udělat nový pas. Protože pas pro miminko je na chvíli.

stačí mít dítě v občance, ale zapsaný být musí, ikdyž pravděpodobnost kontroly je min., stále je...

taky mame pas,ale mi poletime ,takze tam musi byt,bud v pase rodicu nebo vlastni

uz se moooc tesime do cech za snehem,malej by jinak nemel moznost ho ani videt.tady jsou deti,ktery ho vzivote nevideli na vlastni oci i dospeli tady takovy jsou

Ja myslim ze pro klid duse by sis mela ditko napsat do pasu i obcanky.Ja mam tchyni v Rakousku takze sem si malou nechala napsat do obcanky a pritel do pasu abych si nemusela ja delat novy... :a:

normalne bys male zapsaneho mit mela. nevim jak v cr ja nasi male ale musim delat extra pas az pojedeme za nasima do cr. i kdyz na hranici kontroly nejsou tak te kdykoli muzou zkontrolovat i v nemecku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka