Včera přišla Ms

03.01.2009

Ahoj deníčku, :spid: tak včera kolem jedné hodiny dorazila ms,ale tenhle měsíc jsem tak trošku tušila :? no takže se jede dál už pátý měsíc snažení,v únoru jdu na gynekologii a ,když se to do té doby nepovede,tak to začnu pomaloučku řešit (doktorem).Ani nejsem smutná,až to přijde ta to přijde :!k: :!k: :!k:

Ahoj mikro,statečná kočka,jsu ráda,že to bereš v pohodě,s takovým přístupem se ti zadaří rychleji uvidíš :one: Já mám po ovulaci,mám to dostat 16 ledna,ale mám delší cyklus může přijít iu 20.Já půjdu ny vyšetření s manželem tedkom v lednu,protože nám už snaženíčko trvá skoro 2 roky(hrůza)Tak se i těším,protože se konečně začne něco dít :) :k:

In reply to by kesja

Ahoj,tak to tě moc držim palečky,aby se už kurna zadařilo :e): 2 roky už je dost dlouhá doba kočičko,tak Tě přeji miminko do bříška co nejdříve.....Tak už máš právo,aby jsi se radovala a vozila kočárek.......Moc držim palečky,a napiš jak dopadlo vyšetření..............Měj se moc krásně..........a děkuji za podporu jsi hodná.............. :) :a:

No jo no... ale holky, těhulek je dost, že? Tak abychom se pomalu připojily... Zahlídla jsem tu klub červíci 2009 :dog: Hezké. Tak máme co dělat :k:

In reply to by Andělína

:///: Jojo,čas ,aby už jsme se pěkně kulatili :s: Já jsi myslim,že to do jara přijde mám takové tušení a vždy mě to vyjde......Tak držim moc palečky měj se krásně............. :) :a:

Já MS taky očekávám každým dnem a pěkně mě to štve, ale na druhou stranu to beru já i manžel s humorem. Třeba se mu moc líbim s nohama na horu :s: (po milování) a jednou když šel do práce, tak se málem napíchl na můj teploměr :s: , který jsem měla v puse, protože mi chtěl dát pusinu :///: . Málem jsem ho překousla, ten teploměr. Na druhou stranu mě moc podporuje a jsem ráda, že mu to nepřipadá směšné.

In reply to by Mija

:) Já mám taky super,chlapíka vždy se mě ptá kdy budu mít ovulaci, :///: je to sranda,taky to bereme sportovně ještě máme času............A taky tě moc přeju,aby tě ta ošklivá červená potvora nedorazila a ty hlásila krásné // :e): čárky.......Měj se moc fajn a džim pěstičky :a: :a: :a:

To je mi líto, že ta mrcha přišla... Já to taky chci tak udělat, když se do března nedočkám mimi, tak taky peláším k doktorovi. První dva měsíce jsme to nechávali náhodě, teď měřím teplotu, tak uvidíme. Moc ti držím palečky, aby ti to příště vyšlo.Hanča

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,já mám ,ale super doktora a nemusim mu ani říkat,že se snažim rok,můžu mu říct pravdu víš....Už ,když jsem mu říkala,že chci mimi,tak mě chtěl udělat nějaká vyšetření,a to jsem mu řekla,že to nechám náhodě.........Je strašně fajn................ :one: Děkuji měj se moc krásně

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) Jojo ,dřív jsem chodila k tokové K.....,že to bylo strašný a pak mě moje kamarádka doporučila pana doktora,ale furt jsem jsi říkala chlap,ale nakonec můžu jen říct,že je o sto procent lepší než ženská,citlivější a vše mě vysvětlí prostě supr pan doktor :one: a je specialista na rakovinu.............Stále o něm někde píšou články........Je fakt dobrej,a štěstí ,že mě tam protlačila moje kamarádka ,protože jinak má plno. :) Děkuju moc Miško Tobě taky přeju moc štěstíčka.............. :a: :a:

jejda, tak to ti závidím, že to tak bereš. Já vždycky od voulace po ms šílím. Pořád se hlídám, kontroluju, jestli mě bolí prsa a tak. Akdyž přijde ms tak si říkám, že to tento měsíc nebudu přehánět, ale je to každý měsíc stejné.

jsi statečná a bereš to sportovně...třeba ani nebudeš muset jít k doktorovi a mimčo se zadaří dřív :s: Budu ti držet palečky aby jsi brzy měla mimi v bříšku :a:

In reply to by monke

Ahoj ,moc děkuju třeba to klapne samo a já tomu věřim až to přijde tak to přijde,já jen ,že stejně musim na citologii víš tak se poradim v únoru.....moc děkuju,já tě taky moc držim palečky at tě fazolka pěkně roste měj se moc fajn :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka