Vztekací období

03.01.2009

Natálce bude 20.1 10 měsíců a ted prochází vztekacím obdobím,jak není po jejím,tak začne vřískat,ručičky boxerky lítaj okolo a ječí a ječí(někdy jí to vyjde a dosáhne svého :00: ),jestli máte někdo zkušenost,tak mi napište,jestli to někdy skončí,nebo to bude trvat do 15 let?Těšim se na víkend,že mi s ní manžel pomůže,ten vydrží chvíli a pak už nemůže :00: :s: Takže jí mám pořád na krku víkend nevíkend, ;) nu což,já to vydržím :s:

Prdíku vydrž :c: Já už si to moc nepamatuju... ale asi se taky vztekal no... a myslím, že mě tahal za vlasy... had. :/;x:

In reply to by Andělína

No jo,za vlasy mě tahala už snad od prvního měsíce,radši nosim furt culíka :///: ,no máš pravdu,hadi to jsou :spid: :spid: ale co by pro ně člověk neudělal ;)

Tak my už to máme za sebou..trvalo to asi měsíc..tedy to nejhorší..furt zlobí u jídla, chvilku nepostojí..ale už tedy neječí a nekouše, když ji něco nedovolím..:-)

In reply to by koniprd

:///: :///: ty musíš být, nežárlí manža? no ona kousala do věcí, do křesla, do gauče, do podlahy.. :///: :///: někdy to dělala ale i z legrace, protože myse jí vždycky smáli.. :///: Ale už to fakt nědělá..ale když ji něco nedovolím, tak taky pláče, ale stačí jí dát něco jiného a je klid.. :00: ;)

In reply to by Borůvka

:s: Tak do podlahy :s: to zatim ještě nezkoušela,ale jídelní židlička je jak od myší :spid: ,manžel kdyby chtěl,tak by se taky moh nechat okousat,ale nevim co by mu řekli chlapi v práci :s:

My máme 17.ledna 10 měsíců a taky se začíná vztekat,je to na zabití.Stahuje si ponožky,u jídla dělá cavyky,ńechápu,nikdy taková nebyla.Doufám,že nenapíší,že to bude trvat ještě dlouho ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka