nekakáme...

01.01.2009

Dobrý večer, nevíte někdo, čím to může být, když miminko přestane kakat? Brali jsme antibiotika a to to bylo 3x denně, ale od té doby - cca 3 týdny nic. Prosím o nějakou radu. Díky moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mně se to nestalo, už malou nekojím měsíc a chodí 1 za den až ob den....
Ale segra, když plně kojila, tak neteřiři naše známá ( sestřička) strčila do zadečku teploměr a do 12 hodin se malá vykakala.....
(Vím, že stopro fungují čípky, ale když nemá teplotu, tak bych to nezkoušela.) Pak jedině bych zašla k doktorovi...., ten určitě dobře poradí, co a jak....;-))

i na plně kojené mimčo. My teď kadíme tak po 5 dnech, kamarádky dcerka kadila po 10 dnech, kojené může i 14 dní, protože to mlíčko všechno spotřebuje, ale 3 týdny je dost. Zajdi k dr., jestli není problém. Snad to bude ok, dej vědět, jsem sama zvědavá, co ti řekne.

In reply to by Pechy

Tak už jsem volala doktorce. Říkala, že je to teda rekord, že se s tím ještě nesetkala. Máme zkusit Glycerinový čípky anebo heřmánkovej čaj. Ale taky říkala, že pokud je tak aktivní - jako že už se otáčí a plazí, tak je to dost možný, že všechno stráví...

In reply to by Evika

to jsi mi udělala radost, aspoň vím, že můžu být i na toto připravená. Tak super zpráva :) Rekord to tedy je, je to pěkný aktivista :s: :s: :s: Mě teď Honzík zase začal kadit každý den...chjo,, to nekadění je příjemnější :s: :s:

In reply to by Evika

první jarní den to jistí :) Jen já budu vždycky o něco starší než ty :s: :s: Honzík dneska zase nekadil, tak nevím, jeslti si dá nějaký režim a nebo si to bude střílet, jak se mu zachce :s: :s:

Zatím plně kojím (4měsíce). Trubičku už jsme taky zkoušeli. A furt nic - a 3 týdny mi už připadá docela dlouho... Ale vypadá spokojeně a že mu nic nechybí. Jenom, když prdí, tak smrdinká...

In reply to by Evika

Není zač. Moc sem nepomohla. My taky někdy máme problém, ale právě stačí teploměr nebo zvednout nožičky a je to. No zkusila bych dát pár lžíček fenyklového čaje, udělat teplou koupel a zaměřit se hodně na bříško, potom masáž pupíčku a použít tu rektální rourku a pokud se nevykaká, tak asi opravdu nemá co.

Nepises jestli kojis, a jak dlouho nekakal...
ale u kojenych deti je v norme i 10 dni bez... holt spotrebuji vsechno mliko a nic nevylucuji. jen curaj...
U deti nekojenych je norma 8 dni

Záleží jestli kojíš nebo dáváš um. Pokud kojíte, tak miminko nemusí kakat několik dní, pokud ale dáváte um, tak by mělo každý den. Nevím, jestli na to mají vliv antibiotika, ale řekla bych, že ne. Můžeš zkusit rektální rourku, pak by se měl(a) vykakat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky