Ledňáčci a všichni ! ! !

31.12.2008

Ledňáčci a všichni ! ! !
Přeju vám všem krásný začátek i průběh toho nového roku, plno lásky, pohody porozumnění, hodná miminka, rychlé porody atd atd. ... no prostě vše nej nej. Jak budete trávit Silvestra, jste akčnější než já, která hodlám strávit Silvestra na svém teď velmi oblíbeném gauči? :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Přeji Vám všem hodně moc zdravíčka, lehké porody, a ať Vám miminka dělají po celý život jen radost.
My jdeme vedle do restaurace..takže nějaké dobré papání, trocha hudby a pak do postýlky..

Ahoj holky, taky bych všem chtěla popřát šťastný nový rok. Hodně štěstí, lásky a hlavně zdraví! :k: U nás to vypadá na 100% přestup do ledna, páč prcek má asi zimní spánek bo co. :00: Jinak my jedem odpoledne na chvíli ke známým, ale večer budu taky ležet na našem gauči. :s: Už se na nic jinýho ani necítím a na nějaké společenské akce nemám vůbec náladu ani sílu. :00:

Taky vám všem přeju krásný nový rok a hodná mimíska.Manžel teď dorazil z noční,tak spí.A večer se půjdem podívat na chvilku do hospůdky na soukromou akcičku.Jinak si myslím,že první rok budu vítat ve snech.

In reply to by Bobes

:) Holky, tak u nás to na porod nevypadá, i když si manža představoval a přál, že Silvra strávíme v porodnici :r: . Nakonec se půjdem juknout k bráchovi na takovou malou silvestrovskou akcičku a po půlnoci bouchnem bublinky, zkouknem onhňostroj a půjdem do hajan.
Všem vám přeji pohodovou oslavu a do Nového roku zdravá miminka :cc): , hodně síly k porodu :||):, lásku :h: a radost :\x: .
Papa.

Ahojky,
tak vám všem přeji taky krásnýho silvestra a zdravá miminka do nového roku :cc):
Jinak dnešní večer strávíme s manželem doma u nějakýho pěknýho filmečku, uděláme si nějakou dobrůtku a až se nám bude chtít, zalezeme si do pelíšku. Takže pěkně v klídku a jsem za to po pravdě ráda :a:

já nevím jak vy holky ale já silvestra strávím možná i v porodnici, protože mi asi odešla část hlenové zátky

Ahoj Romi, a je to tady! Chytla jsem od taťky nachlazení, teče mi z nosu a škrábe v krku, to je fakt na pytel.
Taky přeji krásně stráveného silvestra a šťastný nový rok, snad už konečně s miminkama.

In reply to by rumiska

No to by bylo. Ale já to tak růžově nevidím. Vůbec se nic nechystá, už se pozoruju jak debil, trochu se mi zavlní břicho a přemýšlím jestli to třeba není pidi stah nebo jen pohyb, pořád na něho šahám, jestli mi netvrdne - tak netvrdne. Fakt to vidím až na polovinu ledna. Jsem si to neměla tak růžově malovat.

Ahojky, taktéž Ti přeji krásný nový rok!!! Já mám dneska termín, tak doufám, že dnešní půlnoc nestrávím na porodním sále ;) Ale nic se nechystá, tak snad to vydržíme do pátku do vyvolávačky.... Asi půjdeme k našim na pokecík, připijeme si, bouchneme nějaké bumajzle a půjdeme spinkat, manžel totiž nechce pít, tak myslím, že ani do půlnoci být vzhůru nevydržíme....

In reply to by ivca.konik

Tak to já mám termín za týden, včera jsem myslela, že nedožiju rána doma, jak mě břicho bolelo a známá mě přemlouvala, ať s nima jdem dnes do místní hospůdky na oslavu a tak nějak se divila, že nechci. Tak jsem si trošku připadala, jako buchta domácí, když jsem jí to odmítla :s: Můj gaučík je můjgaučík...

In reply to by rumiska

Tak teda to neznám, poslíčky sice někdy nějaký mám, ale nic moc... No to se ti teda divím, že se ti v tomhle stádiu nikam nechce :s: Bych radši spinkala doma na gauči taky, ale manžel je moc společenský tvor... Ani mi nepřijde, že je dneska Silvestr, dokonce jsem letos neprožívala nějak extra Vánoce, je to nějaký divný....

In reply to by ivca.konik

Taky jsem to neznala při prvním těhu. Tam jsem až rodila a předtím nic - pohoda... Dnes ten Silvestr mi taky vůbec nepřijde, ale Vánoce byly díky naší první princezničce nádherné... Tak si to hezky užij a ať to máš už brzy za sebou... třeba dnes v noci???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka